• Radio show

  MŠ Pučišća, Brač

  Davor Matošević - MySpace

  Kontakt

 • Davor Matošević - YouTube

  ex-YU-singles

  Mixcloud - Radio shows

  Reklamno mjesto 8

  Reklamno mjesto 9

 • Recenzije »

  DAMIR AVDIĆ – Radikalno šik

  DAMIR AVDIĆ – Radikalno šik

  DAMIR AVDIĆ – Radikalno šik / Kapital Rekord, 2019 / dig / hardcore, punk / Bosna i Hercegovina

  Za kraću biografiju Damira Avdića, molim, kliknuti OVDJE.

  DiskografijaMrtvi su mrtvi (Moonlee Records, 2008) ; Život je raj (2010) ; Archeo Music (CD, Album, STARAGARA, 2011) ; Mein Kapital (Kapital Rekord, 2012) ; Human Reich (Kapital Rekord, 2013) ; Manjina (Kapital Rekord, 2015) ; Amerika (9xFile, MP3, Album, 320, Kapital Rekord, 2017) ; K K F U (2018) ; Radikalno šik (Kapital Rekord, 2019)

  Damir Avdić (napisao, odsvirao i otpjevao – sve)

  Tuzlak sa ljubljanskom adresom, Damir Avdić (Graha, Diplomatz i Bosanski psiho), oglasio se sa novim diskografskim izdanjem. Riječ je o albumu, “Radikalno šik“, koji sarži deset novih autorskih pjesama ovog umjetnika. Kako nas je na to već navikao, Damir se i na ovom albumu eksponira kao autor pjesama, instrumentalista i vokalista. Kada je riječ o njegovim pjesmama – sasvim dovoljno. Damir i ovim materijalom težište stavlja na tekstualne poruke svojih pjesama. Damir je i nadalje bekompromisan.

  Damir bez okolišanja razotkriva i pravim imenom oslikava našu stvarnost. Naše radijske stanice mogu da nam puštaju “muziku koju najviše volimo“, ali stvarnost je okrutna i ne može se sakriti. Samo oni koji žmireči idu kroz ovaj život koji je naša privilegija, mogu se praviti da ne znaju što se oko njih događa. Upravo zbog takvih, dobro je da postoje umjetnici poput Damira. Po slušanju Damirovih poruka, ostajete otrežnjeni i pred bezbroj pitanja – što i kako dalje? Odgovore moramo naći u sebi.

  Damir je toliko svoj, unikatan, da ga se ne može kopirati. Srećom, to nitko nije ni pokušao. Jedan je Damir.

  Damir Avdić – “Radikalno šik” – 1. Nisam ja ; 2. Radikalno šik ; 3. Mund ; 4. Afera ; 5. Android ; 6. Žena koju sam ; 7. Kolone ; 8. Šećer ; 9. Sto mu neoliberala ; 10. Spomenik

  Vezani link – DAMIR AVDIĆ – Amerika (Recenzija: Dragutin Matošević)

  https://damiravdic.bandcamp.com/album/radikalno-ik / https://www.facebook.com/Damir-Avdi%C4%87-155320071200502 / https://www.facebook.com/damiravdicdiplomatz /

  YT – Damir Avdić – Kolone