• Radio show

  MŠ Pučišća, Brač

  Davor Matošević - MySpace

  Kontakt

 • Davor Matošević - YouTube

  ex-YU-singles

  Mixcloud - Radio shows

  Reklamno mjesto 8

  Reklamno mjesto 9

 • Vijesti »

  CODE 369 – Stages of Love

  CODE 369 – Stages of Love

  CODE 369 – Stages of Love / Croatia Records, 2022 / CD / funk, jazz, rock fusion / Sjeverna Makedonija

  Code 369 je makedonski bend iz grada Bitola osnovan 2020. godine, a nastavak je to dugogodišnjeg glazbenog djelovanja članova Pumpersa, Irene Dimovske, Daniela Mitrevskog i Ile Lulevskog. U svoju glazbu unose novi glazbeni moment funka, jazza i klasičnih instrumentalizacija koji se utkaju u prepoznatljivu rock bazu i utjecaje suvremene glazbe iz domene popa i rocka.

  Album, “Stages of Love” sadrži dvanaest pjesama i to je prvi album koji su kreirali i snimili pod imenom CODE 369. Njihova glazbena misao uvijek je na granici između alternativnog rocka i komercijalne rock i pop glazbe, zadržavajući svježinu, slobodu i avangardne ideje prve kategorije i prihvatljivost druge. U njihovim tekstovima mogu se prepoznati univerzalne ljudske i književne vrijednosti, ljubav kao pokretač i snaga pojedinca kao pokretača prema najboljem sebi. (band’s official web site / Cro Rec Press release)

  DiskografijaCODE 369 – Stages of Love (Croatia Records, 2022)

  CODE 369 su – Irena Dimovska-Mitrevska (lead vokals) ; Daniel Mitrevski (guitar and backing vocals) ; Kosta Stevanoski (bass guitar and keyboards) ; Ile Lulevski (drums and backing vocals)

  Publika je 27-08-2022 imala priliku uživati slušajući muziku sa albuma prvijenac grupe CODE 369, uživo, u Tvrđavi Brod, na CMC200 Slavonija festu u Slavonskom Brodu. “Dobivamo zaista lijepe reakcije publike na naše pjesme, vole ono što mi skladamo i primili su našu glazbu kao svoju. Uživaju slušajući nas i to je za nas najdraža nagrada“, rekla je pjevačica benda, Irena Dimovska.

  CODE 369 – “Stages of Love” – 1. Butterflies ; 2. Dance With Me Tonight ; 3. Ignorance ; 4. Moonlight ; 5. Higher Love ; 6. Nothing To It ; 7. For The Good Times ; 8. My Great Expectations ; 9. Revolution ; 10. Virtual Love ; 11. For You – Bonus Track – 12. Prava Ljubav

  https://code369.mk / https://www.facebook.com/profile.php?id=100069732592712 /

  YT – CODE 369 – Butterflies