• Radio show

  MŠ Pučišća, Brač

  Davor Matošević - MySpace

  Kontakt

 • Davor Matošević - YouTube

  ex-YU-singles

  Mixcloud - Radio shows

  Reklamno mjesto 8

  Reklamno mjesto 9

 • Raporti »

  BIKE & ROCK WEEKEND – Arena jezera Modrac, Lukavac, BiH (Raport)

  BIKE & ROCK WEEKEND – Arena jezera Modrac, Lukavac, BiH (Raport)

  BIKE & ROCK WEEKEND – Arena jezera Modrac, Lukavac, BiH (Raport)

  Freelancers - Banner 01 28-05-2016 (dev) (1 of 1)

  Lukavački MK Freelancers (osnovan 2014. godine) je 27. i 28.05.2016. godine, u Areni na jezeru Modrac, kraj Lukavca, uspješno organizovao veliki međunarodni moto susret. Mnogobrojni bikeri su uživali u lijepom druženju, jedinstvenom ambijentu i odličnoj rock and roll svirci.

  U muzičkom programu 27.05.2016. godine učestvovali su bendovi: Poligraf (Goražde) ; Troya (Doboj) i Vrane (Živinice).

  U muzičkom programu 28.05.2016. godine učestvovali su bendovi: Vrane (Živinice) ; The Trio (Karlovac) i Cactus Jack (Pančevo).

  Pisac ovog raporta bio je prisutan samo tokom druge večeri motorijade, tako da su i fotografije fokusirane na događaje od tog dana (večeri).

  Utiske sa nastupa u BiH prenose nam dva člana pančevačkog benda Cactus Jack:

  Stevan Birak Bucko (gitarista benda Cactus Jack): “Hvala svima koji su nas slušali i gledali proteklih par dana u Sarajevu, Jelahu i na jezeru Modrac. Hvala celoj ekipi iz Biker bar Route 66 Sarajevo, Marshall pub-Staropramen Jelah i svima iz MK Freelancers. Ali posebno hvala, Igoru i Biljani, Nini, Željku (za bezbedno ispadanje kroz balkonska vrata), Zoraidu, Nađi i Dragutinu Matoševiću. We Love You Madly!

  Dragoljub Bogdanović Paja (vokal benda Cactus Jack): “Dragi prijatelji i poštovaoci dobre muzike i zabave, želeo bih da vam se svima zahvalim što ste nas dočekali, ugostili, smestili i TRPELI ovog paklenog vikenda!!! Bilo je sjajno, hvala vam od srca! Veliki pozdrav za Biker Bar Route 66 {Sarajevo}, Marshall pub-Staropramen Jelah, Zoraid Mehičić, Dragutin Matošević i celoj organizaciji 2. Međunarodnog Bike & Rock Weekend-a na jezeru Modrac, MK Freelancers Lukavac!

  .
  . .
  . . .
  Tekst i fotografije:
  Dragutin Matošević
  Tuzla, Bosna i Hercegovina
  . . .
  . .
  .