• Radio show

  MŠ Pučišća, Brač

  Davor Matošević - MySpace

  Kontakt

 • Davor Matošević - YouTube

  ex-YU-singles

  Mixcloud - Radio shows

  Reklamno mjesto 8

  Reklamno mjesto 9

 • Vijesti »

  22. ETNOFEST NEUM 2017 – Najava (20-08-2017)

  22. ETNOFEST NEUM 2017 – Najava (20-08-2017)

  22. ETNOFEST NEUM 2017 – Najava (20-08-2017)

  Na plaži Hotela “Zenit” u Neumu, u toku je montiranje pozornice na kojoj će se večeras (20-08-2017 godine, od 20,30 sati, uz direktan TV prijenos na BHRT-u), u sklopu 22. Etnofesta Neum 2017, publici predstaviti brojne pjevačke i muzičke zvijezde iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske i jedan muzičar / pjevač iz daleke Australije.

  Sve je spremno i ostaje nam, evo, da odradimo one završne detalje koji često znaju biti zahtjevni. No, imamo veliku želju i motivaciju da i ovo 22. izdanje ETNO FESTA u Neumu bude u najmanju ruku na razini onih iz prethodnih godina. Naravno, tu su i neka sitna iznenađenja koja ostavljamo publici ovdje uživo ispred pozornice, ali i gledateljima na malim TV ekranima.“ – govori nam Tomislav Šojat, direktor festivala, dok u prijemnom uredu za izvođače i novinare s umjetničkim direktorom festivala Juricom Pađenom i izvršnom producenticom Tamarom Terzija razrađuje i one zadnje aktivnosti u pripremi ovog festivalskog spektakla u Neumu.

  Dvadeset i dvije godine Etnofest Neum je svim izvođačima omiljeni festival jer nema onaj natjecateljski karakter, a što onda pruža prigodu pjevačkim zvijezdama opustiti se i na poseban način pokazati ono što su spremale tijekom protekloga razdoblja. Uz sve to, Etnofest Neum je i kao vrhunac turističke sezone u Neumu jedan od važnijih događaja u sklopu obilježavanja Dana općine Neum. Tako će Neum ponovno na neko vrijeme biti glazbeno i festivalsko središte u Bosni i Hercegovini a događanja s tog festivala moći će se pratiti i u izravnim prijenosima na BHRT-u i HRT-u. Apsolutni rekorder među izvođačima je Livio Morosin koji je nastupio na svim dosadašnjim izdanjima Etnofesta, pa se taj Istrijanin u Neumu osjeća baš kao u svom domu.

  Na 22. izdanju ETNO FESTA NEUM nastupit će – Mate Bulić, Livio Morosin, Teška industrija, Dražen Žanko, Mario Rucner, Ivana Banfić, Dalmatino, Trio Gušt, Alka Vuica, Bruno Krajcar, Šima Jovanovac, Darko Domijan, Zdravko Škender, Akvarel, Mladen Burnać, Nenad Vetma, Razbijači čaša, Dario Plevnik, Ine Tadić i Hercegovački bećari, CIMA, L.I.P.E., Goran Škerlep i Veljko Rašić.

  Croatia Records izdala je prigodni CD sa pjesmama koje će biti izvedene na ovom festivalu.

  VARIOUS – “22. Etnofest Neum 2017” – 1. MATE BULIĆ – I ja sam čovjek ; 2. LIVIO MOROSIN – Kroz Karojbu ; 3. TEŠKA INDUSTRIJA – Pratim te u stopu ; 4. DRAŽEN ŽANKO – Ka zadnji u redu ; 5. MARIO RUCNER PROJECT feat. IVANA BANFIĆ – 300 km na sat ; 6. TRIO GUŠT – Kukuriku ; 7. ALKA VUICA – Istanbul ; 8. BRUNO KRAJCAR – Zora rudi ; 9. ŠIMA JOVANOVAC – Slavonac se Hercegovkom ženi ; 10. DARKO DOMIJAN – Crno oko moje ; 11. ZDRAVKO ŠKENDER – Ne ide to tako ; 12. AKVAREL – Crne oči ; 13. MLADEN BURNAĆ – Ljubav vrijedi malo više ; 14. NENAD VETMA – Ne umire pisma ; 15. RAZBIJAČI ČAŠA feat. KAJDA & THOMAS BURITCH – Bura ; 16. DARIO PLEVNIK i GOSPAR MARKO MAJKOVICA – Ja te tribam ; 17. INE TADIĆ i HERCEGOVAČKI BEĆARI – Plakalo je mlado momče ; 18. CIMA – Težakinjo moja ; 19. L.I.P.E. – I ja sam posavačko dete ; 20. GORAN ŠKERLEP – Prašina se diže ; 21. ZDENO MATIĆ – Pomozt’te mi prijatelji ; 22. VELJKO RAŠIĆ – U starom kraju

  Na sliciHotel Zenit, Neum, Bosna i Hercegovina – foto: Dragutin Matošević (20-08-2017)

  . .
  . . .
  Prilog pripremio:
  Dragutin Matošević
  Tuzla, Bosna i Hercegovina
  . . .
  . .