• Radio show

  MŠ Pučišća, Brač

  Davor Matošević - MySpace

  Kontakt

 • Davor Matošević - YouTube

  ex-YU-singles

  Mixcloud - Radio shows

  Reklamno mjesto 8

  Reklamno mjesto 9

 • Vijesti »

  THE BABE BARBARELLA ESFF – Nema vremena (video spot)

  THE BABE BARBARELLA ESFF – Nema vremena (video spot)

  THE BABE BARBARELLA ESFF – Nema vremena (video spot)

  Band, The Babe Barbarella ESFF, nastao je u Bihaću, 2012 godine. Osnovala ga je skupina istomišljenika i ljubitelja SciFi tematike. Naša muzika je mješavina funk, electronic, dance, pop, rock muzike, žanra koji mi volimo zvati Electric Science Fiction Funk (ESFF).

  Bend, The Babe Barbarella ESFF, na početku karijere radio je kao cover bend, sve do 2017 godine, kada smo napokon odlučili i osjetili da smo zreli da uradimo svoj materijal. Sve je počelo pjesmom “Šta kažeš, šta kažeš?“, koja je imala svoj odjek kod publike koja nas je pratila, ali koja nije bila pravi pokazatelj onog što želim raditi. Više je bila produkt pritiska ljudi koji su željeli čuti nešto naše.

  Međutim, napokon smo čvrsto odlučili da kročimo u autorske vode i sa novom pjesmom, “Nema vremena“, pokazali smo ono što jesmo i ono što želimo (ubuduće) raditi.

  Bend, The Babe Barbarella ESFF, čine – Zulfikar Handukić Zosko (vokal) ; Arslan Handukić Ari (gitara, vokal) ; Ervin Duratović Erko (bass gitara, vokal) ; Elvis Bajrić Elvis (bubnjevi)

  Više informacija ima na web adresi – https://www.facebook.com/TheBabeBarbarellaBand/

  Informaciju dostavio – Ervin Duratović Erko

  YT – The Babe Barbarella ESFF – Nema Vremena