• Radio show

  MŠ Pučišća, Brač

  Davor Matošević - MySpace

  Kontakt

 • Davor Matošević - YouTube

  ex-YU-singles

  Mixcloud - Radio shows

  Reklamno mjesto 8

  Reklamno mjesto 9

 • Vijesti »

  SPLIT 2015. – Natječaj za nove skladbe

  SPLIT 2015. – Natječaj za nove skladbe

  SPLIT 2015. – Natječaj za nove skladbe

  Objavljen je Natječaj za nove skladbe koje će biti izvedene na 55. Festivalu zabavne glazbe “Split 2015”.

  Uvjeti:

  1. Skladbe upućene na Natječaj moraju se temeljiti na izvorištima dalmatinskog (mediteranskog) melosa kao zabavna pjesma ili kao pjesma slobodnog glazbenog oblika, uz korištenje sredstava i postupaka svojstvenih suvremenoj zabavnoj, pop, rock ili folk glazbi.

  2. Autori su dužni voditi računa o kvaliteti stihova, jer se glazba i stihovi ocjenjuju kao jedinstveno djelo. Stihovi mogu biti pisani na čakavskom dijalektu i standardnom književnom jeziku.

  3. Autor je dužan dostaviti: – naziv skladbe, – ime i prezime autora s točnom adresom te kontakt informacijama, – tri primjerka stihova, – ogledni kvalitetni radni snimak na CD-u.

  4. Skladbe koje selekcijska komisija odabere izvest će se na Festivalu zabavne glazbe Split 2015, koji će se održati 03., 04. i 05. srpnja 2015. godine na Trgu Republike u Splitu, uz festivalski orkestar i pjevanje uživo.

  5. Natječaj je otvoren do 10. ožujka 2015. godine, a radovi se dostavljaju na adresu: Dalmacija koncert d.o.o., Trg Republike 1, 21000 Split, s naznakom (ZA NATJEČAJ FZG SPLIT 2015.), ili na e-mail: natjecaj@splitskifestival.hr (mp3 + tekst)

  6. Slanjem skladbi na natječaj autori jamče da skladbe nisu ranije objavljene, javno izvođene i da su isključivi nositelji autorskih prava. U slučaju bilo kakvih sudskih sporova po ovom pitanju, svu odgovornost i nanesenu štetu snosi autor. Autori nemaju pravo naknadnog povlačenja odabranih skladbi.

  7. Autori odabranih skladbi dužni su prihvatiti sugestije u glazbi i stihovima ako to organizator iz umjetničkih i programskih razloga bude zahtijevao.

  8. Autori odabranih skladbi obvezuju se u roku od 15 dana od dana objavljivanja rezultata natječaja potpisati s organizatorom nakladnički ugovor, ukoliko to ne naprave organizator pridržava pravo diskvalificirati predmetne skladbe.

  9. Slanjem radova na natječaj autori prihvaćaju sve natječajne uvjete i prenose pravo na organizatora da odabrane skladbe tiska u notnom izdanju, prvi put javno izvede, snimi na nosačima zvuka i slike, prenosi putem radija i TV te da ta prava prenese na treća lica. Sva ostala prava autor pridržava za sebe.

  Informacije: Tel: +385 21 322 111 / +385 21 322 233 / e-mail: dalmacijakoncert@dalmacijakoncert.hr / www.splitskifestival.hr

  YouTube – Tereza Kesovija – Nima Splita do Splita