• Radio show

  MŠ Pučišća, Brač

  Davor Matošević - MySpace

  Kontakt

 • Davor Matošević - YouTube

  ex-YU-singles

  Mixcloud - Radio shows

  Reklamno mjesto 8

  Reklamno mjesto 9

 • Vijesti »

  SNAKE EATER – Predstavljanje

  SNAKE EATER – Predstavljanje

  SNAKE EATER – Predstavljanje

  Glasni i nemilosrdni rock’n’roll ratnici, Snake Eater, okupili su se 2010. godine postavivši sebi samo jedan cilj: vratiti rock’n’roll u Bosni i Hercegovini na noge i u dane stare slave. Bez imalo želje da gube vrijeme, a inspirisani muzikom grupa i umjetnika kakvi su AC/DC, Rose Tattoo, Vatreni poljubac, Milić Vukašinović, Tifa i Motörhead, Snake Eater je započeo rad na svojim autorskim numerama.

  2011. godine objavljen je live album “Živi Otrov” koji je svijet trebao upoznati sa glasnim, beskompromisnim zvukom koji Snake Eater naziva High Voltage Rock. Krajem 2012. godine, Snake Eater ulazi u veliki studio BHRT produkcije i snima prvi album, “Dabar”, koji objavljuju u vlastitom aranžmanu početkom 2013. godine. Album “Dabar” nailazi na odlične kritike medija i ljubitelja rock’n’rolla, a čitatelji i slušatelji radijske emisije i portala The Aebyss proglasili su ga albumom godine.

  2014. godine peterac steže obruč i nastavlja istom, šestom brzinom. Prvi rezultat rada je singl “Idemo u Brazil”, koji na efektan način opisuje zgode i nezgode tokom susreta bh. reprezentacije i članova Snake Eatera u Brazilu, za vrijeme Svjetskog fudbalskog prvenstva.

  Šta donosi 2015. godine? Mnogo toga, ako je suditi po dosadašnjem rasporedu. Snake Eater odbija živjeti na staroj slavi i najavljuju i novi album 2015. godine.

  Naš album “Dabar” možete naći na našoj bandcamp stranici: http://najboljibend.bandcamp.com/album/dabar i “skinuti” ga besplatno, ukoliko želite, tako što ćete kliknuti na “buy now” i kao cijenu unijeti 0 EUR… na vašu e-mail adresu koju unesete će doći konfirmacijska poruka sa linkom za download.

  Također, tu je i singl koji smo snimili za vrijeme Svjetskog fudbalskog prvenstva u Brazilu: http://najboljibend.bandcamp.com/track/idemo-u-brazil

  YouTube – Snake Eater – Oštećena roba

  YouTube – Snake Eater – Izgubljen i proklet