• Radio show

  MŠ Pučišća, Brač

  Davor Matošević - MySpace

  Kontakt

 • Davor Matošević - YouTube

  ex-YU-singles

  Mixcloud - Radio shows

  Reklamno mjesto 8

  Reklamno mjesto 9

 • Vijesti »

  NO RULES – “Ne moli me za ljubav” (novi video)

  NO RULES – “Ne moli me za ljubav” (novi video)

  NO RULES – “Ne moli me za ljubav” (novi video)

  Bend No Rules (Tuzla, BiH), predstavlja novi single i video spot sa albuma “Na cesti bola” – “Ne moli me za ljubav“. Radi se o žestokoj rock’n’roll pjesmi s elementima rhythm & bluesa. Ta pjesma je objavljena na četvrtom studijskom albumu benda No Rules, “Na cesti bola“.

  Single (pjesma) “Ne moli me za ljubav“, snimljen je u studiju “Pogon” u Tuzli, pod producentskom palicom Dražena Mulaosmanovića, a za glazbu, tekst i aranžman zaslužan je frontman, vokal i gitarista benda No Rules, Goran Čampara.

  Video spot je snimljen na nekoliko lokacija u Lukavcu i Tuzli, pod redateljskom palicom Damira Nezirovića, a uz članove benda su glumili Marko Mirković (student glume Akadenije dramskih umjetnosti Tuzla) i Anja Bošnjaković.

  No Rules – je bend osnovan 1999. godine u Tuzli. Iza sebe ima četiri studijska albuma – “Pasje vrijeme” (2003.), “Probaj me” (2007.), “Homesick Blues” (2010.) i “Na cesti bola” (2017.). Godine 2004., osvojo je prestižnu muzičku nagradu, “Davorin“, kao Najbolji novi izvođač godine, a za istu nagradu je nominiran i 2008. godine, u kategoriji Rock album godine, zajedno s bendomovima Hladno pivo i Disciplina kičme. Nastupili su na brojnim koncertima i festivalima u cijeloj regiji, bili na europskoj turneji, a posebno ističu nastup pred 15,000 ljudi, u sarajevskoj Zetri, gdje su nastupili kao predgrupa bendu Deep Purple (2007. godine). Četvrti studijski album, “Na cesti bola“, odlično je prihvaćen kod publike, a zapazili su ga i glazbeni kritičari. Uvršten je (od strane portala Glas.ba) među petnaest najboljih regionalnih albuma 2017. godine. No Rules nastupaju u sastavu – Goran Čampara (vokal, gitara), Sanin Imamović (solo gitara), Denil Babović (bass gitara) te Sead Hadžić (bubnjevi).

  https://www.facebook.com/norulestz / https://www.youtube.com/norulesbend

  Foto – Samir Mujakić

  Informacije – Tomislav Kralj – (P) & (C) Spona Digital, 2018.

  Vezani link – No Rules – “Na cesti bola” (recenzija: Dragutin Matošević)
  Vezani link – NO RULES i DEEP PURPLE (Zetra, Sarajevo, 03.11.2007. godine)

  YT – No Rules – Ne moli me za ljubav