• Radio show

  MŠ Pučišća, Brač

  Davor Matošević - MySpace

  Kontakt

 • Davor Matošević - YouTube

  ex-YU-singles

  Mixcloud - Radio shows

  Reklamno mjesto 8

  Reklamno mjesto 9

 • Vremeplov »

  NENO KOS FERZZO – Predstavljanje

  NENO KOS FERZZO – Predstavljanje

  NENO KOS FERZZO – Predstavljanje

  Neno Kos Ferzzo, cijenjeni je hrvatski gitarista, pjevač, kompozitor i aranžer. Ferzzo svira rock i instrumentalni rock. O svojim aktivnostima zadnjih desetak godina muzičkog rada, Ferzzo kaže:

  Nakon što sam prije nekih 10 godina izašao iz Crnog perja* svoje pojavljivanje na sceni mogao bih nazvati tek sporadičnim. Iako sam osnovao grupu Ferzzo & Melodic Trip, nastupali smo tek povremeno, po manjim klubovima i odsvirali nekoliko moto-susreta. Razlog tome je što nismo dosad objavili niti jedan studijski album, pa se nismo previše ni bavili promotivnim aktivnostima. Međutim, 90% novog albuma je već smiksano, a radi se o pjesmama s vokalom koje su stilski jako slične onima koje sam pisao u Crnom perju. U tijeku su i pripreme za live nastupe, a repertoar sačinjavaju nove pjesme benda Melodic Trip i neke moje stare pjesme, ali u novim aranžmanima, obzirom da je Melodic Trip trio. Uz mene, tu su Tomislav Hajak (bubnjar) i Nikola Matić (basista). Iako ne ‘izlazimo iz paštete’, kao tone današnjeg sve bijednijeg šunda, oni koje zanima naša svirka mogu pronaći neke naše klipove s koncerata na YouTube servisu, one koje su ostavili naši fanovi (hvala im na tome !!!). Iako smo, takoreći, underground pojava, neki ljudi, ipak, prate što se sa nama zbiva, bodre nas i na ovaj ili onaj način stalno su uz nas. Uglavnom, kad nadolazeći album ugleda svjetlost dana, potrudit ćemo se da ta informacija stigne što dalje. U međuvremenu na, na dole datom YouTube linku možete provjeriti dokaz da smo doista živi i da se ponovo spremamo svirati za vas…“.

  Crno perje, juni 2002. Foto: Dragutin Matošević

  Crno perje, juni 2002. Foto: Dragutin Matošević

  *Crno perje, rock band iz Križevaca. Članovi su bili: Neno Kos Ferzzo – gitara i vokal ; Vili Ileković – bas i vokal ; Krunoslav Matus – klavijature i vokal ; Neno Borić – bubnjevi i vokal. Bend je egzistirao od 1995. godine do 2005. godine. Izdao je dva albuma – u proljeće 2000. godine snimaju svoj prvi album pod nazivom “Navali narode”, za izdavačku kuću “Orfej”. Album je sadržavao 10 pjesama. Najpoznatije pjesme s tog albuma su: “Zbogom svijete”, “Oko mene”, “21. stoljeće” i “Kiša”. Nakon 5 godina od prvog albuma, Crno Perje snima svoj drugi album, “Jet set” (2005.), pod okriljem firme “Anubis Records”. Izlazi novih 15 pjesama (14 i intro), a poznatije pjesme s tog albuma su: “Jet set” i “Život nije Hollywood”.

  Neno Kos Ferzzo je 2014. godine postigao značajno priznanje – dobitnik je Mega Muzika Awards –  nagrade kao najbolji rock gitarista Hrvatske za 2014. godinu.

  www.facebook.com/pages/Neno-Kos-Ferzzo / https://myspace.com/ferzzo

  YouTube – Neno Kos Ferzzo – Guitar Solo (Mega Muzika Awards 2014)

  YouTube – Neno Kos Ferzzo – The Windmills of Your Mind (Michel Legrand cover)