• Radio show

  MŠ Pučišća, Brač

  Davor Matošević - MySpace

  Kontakt

 • Davor Matošević - YouTube

  ex-YU-singles

  Mixcloud - Radio shows

  Reklamno mjesto 8

  Reklamno mjesto 9

 • Vijesti »

  MOMČILO ZEKOVIĆ ZEKO – Džep sa tajnama (CD+knjiga)

  MOMČILO ZEKOVIĆ ZEKO – Džep sa tajnama (CD+knjiga)

  MOMČILO ZEKOVIĆ ZEKO – Džep sa tajnama (CD+knjiga)

  Povodom 30 godina autorskog rada, MOMČILO ZEKOVIĆ ZEKO objavio je knjigu sa pjesmama koje je pisao i komponovao u prethodnom periodu karijere. Knjiga je i “omot” diska DŽEP SA TAJNAMA. Prije nekolio dana je održana promocija u Crngoroskom narodnom pozorištu uz učešće gostiju koji na ovom izdanju pjevaju Zekove pjesme. U fazi su snimanja spotova, a za sada su na YouTube kanalu oni koji su već završeni. Uskoro očekujemo i spotove za pjesme koje izvode Karolina Gočeva, Neno Belan, Zoran Predin, poč Igor Perazić, Valeria Monterisi iz Italije. Autor se nada da će se naći prostora za emitovanje njegovih pjesama / video spotova na regionalnim radio / TV programima.

  Momčilo Zeković Zeko – rođen je u Sarajevu, 1967. godine. Do sada je objavio: “Gravitacija istine” – kratke priče (1997); “Zaliveni fikus” – roman (2004); “Knjiga o njoj” – roman (2017). Pop-rock poezija: Sa gomile velikih oblaka (1992); Bludni snovi (1993); Perper (1998); Uživo iz CNP-a (2000); Iz dana u dan (2000); Tragovi (2008); Začarao si me (2009); Džep sa tajnama (2017), kao i još mnoga književna i muzička djela koja su bila dio samostalne priče, ali i plod saradnje sa drugim autorima i izvođačima muzike. Dobitnik je većeg broja nagrada za tekst i kompoziciju, kao i drugih lokalnih, ali i nagrada iz zemlje i regiona. Živi i stvara na Cetinju.

  Momčilo Zeković Zeko – “Džep sa tajnama” – 1. Smotana pjesma (Zeko i Klapa Mriža) ; 2. Feniks (Karolina Gočeva) ; 3. Zastave (Zvonimir Đukić Đule) ; 4. Niz tvoja leđa (Nikola Radunović) ; 5. Bedem strasti (Zoran Predin) ; 6. Svilena pjesma (Neno Belan) ; 7. Onaj što voli (poč. Igor Perazić) ; 8. Fenice (Varelia Monterisi) ; 9. Violončelo za moju ljubav (Cello for my Love) (Instrumental) ; 10. Za moju mamu (For my Mum) (Instrumental) ; 11. Slavski kolač (Cake for Family Day) (Instrumental) ; 12. Familijarna pjesma “Svila 2014” (Family Song “Svila 2014”) (Instrumental) ; 13. Za moje cure (For my Daughters) (Instrumental) ; 14. Za moje momke (For my Sons) (Instrumental) ; 15. Naš veliki vezir (Milivoje Mišo Obradović) ; 16. Lavirint (Milivoje Mišo Obradović) ; 17. Jutro (Milivoje Mišo Obradović) ; 18. Blato (Nikola Šeka Perišić)

  Na donjim linkovima možete ispratiti i više informacija oko ovog izdanja.

  FACEBOOK: https://www.facebook.com/dzepsatajnama/
  YT playlist: https://www.youtube.com/playlist?list=PLKhHT4xYN7ZciKgKR90RqJ6AllBvPdbDS
  SAJT: zekozeko.me ; http://svila.me/

  YT – Zeko i Klapa Mriža – Smotana pjesma (Džep sa tajnama)

  YT – Zvonimir Đukić Đule – Zastave (Džep sa tajnama)