• Radio show

  MŠ Pučišća, Brač

  Davor Matošević - MySpace

  Kontakt

 • Davor Matošević - YouTube

  ex-YU-singles

  Mixcloud - Radio shows

  Reklamno mjesto 8

  Reklamno mjesto 9

 • Vijesti »

  MEFISTOFELES – Arrival (video spot)

  MEFISTOFELES – Arrival (video spot)

  MEFISTOFELES – Arrival (video spot)

  Ovih dana uslijedila je premijera prvog službenog videa za pjesmu “Arrival” u izvođenju benda Mefistofeles. Pjesma je sa njihovog istoimenog, samostalno izdanog albuma. Mefistofeles je old-school death metal / grind core bend iz Tuzle (Bosna i Hercegovina) koji je karijeru započeo 1992. godine. Adnan Fazlović do danas je ostao jedini izvorni član tog benda.

  O samom video zapisu, Adnan je izjavio: “Ovo je klasični DIY videozapis koji smo snimili u Tuzli, u šumi Iliničica, uz, naravno, puno pomoći naših prijatelja. Prije svega moramo spomenuti Sledge Amera, našeg direktora koji nam je jedini prišao s idejom za video, te ponudio većinu režije i montaže. Neizmjerno mu se zahvaljujemo na njegovoj ulozi u svemu. Drugi val pomoći došao je od našeg lokalnog make-up i umjetnika za specijalne efekate, Unasa Orfeja (Una Stjepić). Dali smo joj slobodu da radi upravo ono što je htjela, a kao što vidite, ona je učinila jednu radnju i iskoristit ćemo i ovu priliku da joj se zahvalimo. Damir Pestalić snimio je sve snimke i učinio sjajan posao. Posljednji, ali ne i najmanje važan, naš brat, su-član i legenda, Amir Jaganjac, došao je čak iz Pariza kako bi snimio ovaj video s nama svirajući bass gitaru i pružio svu logistiku potrebnu za dovršenje svega što se tiče videa. Što se tiče Mefistofelesa, želimo vam sjajno vrijeme za gledanje ovog videa. Krećemo se naprijed i gledamo gdje nas sve to vodi. Živjeli!

  Mefistofeles su – Aleksandar Stanković (vokali) ; Ivan Nikić (gitare) ; Haris Hasančević (bass) ; Adnan Fazlović Mefisto (bubnjevi)

  Vezani link – MEFISTOFELES – Mefistofeles (Recenzija: Dragutin Matošević)

  So here it is, Mefistofeles – Arrival for your viewing pleasure.

  Mefistofeles – Arrival (sa albuma Mefistofeles)