• Radio show

  MŠ Pučišća, Brač

  Davor Matošević - MySpace

  Kontakt

 • Davor Matošević - YouTube

  ex-YU-singles

  Mixcloud - Radio shows

  Reklamno mjesto 8

  Reklamno mjesto 9

 • Vijesti »

  KRISTALI – Aktivnosti

  KRISTALI – Aktivnosti

  KRISTALI – Aktivnosti

  Beogradski pop rock sastav, Kristali, iako na ovim prostorima trenutno nije toliko aktuelan kao nekada, pokazao se u dobrom svjetlu svirkom u podgoričkom “NK” pabu, 08. februara 2015. godine, pred malobrojnom, ali privrženom publikom.

  Grupi Kristali, koju predvodi Dejan Gvozden, ipak, nije bilo teško da odsvira cijeli dvočasovni repertoar i publici, uz stare hitove kao što su “Menjam se”, “Dva metra”, “Sad se svega sećam”, servira i pjesme sa aktuelnog albuma “Samo bluz”, kao i novi singl, “Divan dan”.

  U publici su preovladavali njihovi stari fanovi, što je primjetio i pjevač. Fanovi su tražili da čuju neke od pjesama sa prvog albuma grupe Kristali, ali ih nisu dobili bez obzira što su izazvali osmjehe na licima članova grupe.

  Na repertoaru, te večeri, našle su se, uglavnom, pjesme ljubavne tematike i srednjeg do bržeg tempa, uz koje su prisutni gotovo cijelo vrijeme plesali i pjevušili, dočekujući krajeve numera uz aplauz, a osim ponekog “hvala” sa bine nije dolazilo puno riječi u pauzama između pjesama.

  Beogradska pop rock grupa Kristali osnovana je 1993. godine. Kristali su: Dejan Gvozden – vokal, gitara ; Bojan Marjanović – gitara ; Marko Orlović – bass gitara ; Jovan Petrović – bubnjevi. Do sada su objavili četiri albuma: “Kristali” (1994.) ; “Dolina ljubavi” (1997.) ; “Sve što dolazi” (2001.) ; “Live@studio6” (2006.).

  Nastup grupe Kristali bio je u nikšićkom “NK” pabu. Svirke se tu održavaju u okviru serijala “Nikšićko rock’s Lake fest”, a slijede gostovanja srpskih punkera Goblina u Nikšiću, 18. februara 2015. godine i u Podgorici, noć kasnije, 19. februara 2015. godine. Ulaz će koštati šest eura.

  (Autor priloga – Stefan Strugar, Podgorica, Crna Gora)

  www.kristali.co.rs / www.facebook.com/kristalibg

  YouTube – Kristali – Menjam se