• Radio show

  MŠ Pučišća, Brač

  Davor Matošević - MySpace

  Kontakt

 • Davor Matošević - YouTube

  ex-YU-singles

  Mixcloud - Radio shows

  Reklamno mjesto 8

  Reklamno mjesto 9

 • Vijesti »

  JURICA PAĐEN – All Stars

  JURICA PAĐEN – All Stars

  JURICA PAĐEN – All Stars

  Jurica Pađen, jedan od najboljih gitarista na ovim prostorima, snimio je instrumentalni album, “All Stars”, na kojem su mu se pridružili vrhunski glazbenici i gitaristi: Branimir Štulić, Husein Hasanefendić Hus, Massimo, Neno Belan, Nikša Bratoš, Vedran Božić i Zele Lipovača.

  CroRec logoDvanaest novih instrumentalnih skladbi, koje potpisuje Jurica Pađen (osim “Love Is Blue” kojoj je autor Andre Popp) snimljenih pod producentskom palicom Hrvoja Prskala, odsvirao je prvenstveno Pađen na električnoj, akustičnoj i 12 string gitari, kao i na ukulelama, a na ukupno 7 pjesama pridružuju mu se spomenuti izvođači koji su svojom virtuoznošću na električnoj gitari dali doprinos stvaranju ovog velikog izdanja. Tako u skladbi “Prijateljska vatra” možemo čuti Branimira “Johnnyja” Štulića, Husein Hasanefendić Hus (Parni valjak) svirao je u “Mističnom putovanju Vodenjaka”, Massimo i Neno Belan pojavljuju se u pjesmi “Kralj u Zemlji tulipana”, a samo Massimo u “Gipsy love”, zatim Nikša Bratoš svira u “Mjesečaru”, Vedran Božić (električna gitara i bas) u skladbi “Van zakona”, a Zele Lipovača u “Hells bells”.

  Osim njih, Pađenu se na albumu pridružila i skupina glazbenika pod zajedničkim imenom grupa Organic koju čine Tomislav Šojat (bas), Damir Medić (bubnjevi, cahoon, udaraljke), Remo Cartagine (bass), Mario Domazet (charango, akustične gitare, dobro gitara) te Hrvoje Prskalo (akustične gitare i udaraljke).

  Prvi singl s albuma je skladba “Love Is Blue & Al Dente”. Redatelj spota je Ljubo Zdjelarević, koji je ujedno i autor likovnog rješenja omota albuma “All Stars” “Love is blue” i “Al dente” zapravo su dvije pjesme s albuma spojene u jedan spot, a uz Pađena, u pjesmi svira Mario Domazet koji je za tu priliku u ruke uzeo egzotični peruanski instrument charango, dok je Pađen svirao ukulele.

  YouTube – Jurica Pađen – Love Is Blue i Al Dente