• Radio show

  MŠ Pučišća, Brač

  Davor Matošević - MySpace

  Kontakt

 • Davor Matošević - YouTube

  ex-YU-singles

  Mixcloud - Radio shows

  Reklamno mjesto 8

  Reklamno mjesto 9

 • Vijesti »

  JALA & BUBA CORELLI – Pakt s đavolom

  JALA & BUBA CORELLI – Pakt s đavolom

  JALA & BUBA CORELLI – Pakt s đavolom / CD / Tempo / BiH

  Nekada sam sanjao sve ovo, u sobi 2×2 sa olovom u pištolju“. To je dio pjesme pod nazivom “22” poznatog sarajevskog rap dvojca – Jasmina Fazlića poznatijeg kao Jala i Amara Hodžića alias Buba Corelli. Pjesma rapere vraća u prošlost, priča o njihovim snovima i planovima za budućnost. Inače, “22” je pjesma s nedavno predstavljenog albuma “Pakt s đavolom”. Album je prezentiran 13.12.2014. godine pred velikim brojem kolega i poštovatelja rada Jale i Bube.

  Jala i Buba Corelli - CD

  Ovo je samo početak, odlučno smo krenuli da našu muziku i sve vezano za nas podignemo na skroz novi nivo, na što publika neće ostati ravnodušna, to im obećavamo. Već u januaru 2015. godine vam poklanjamo i treći spot sa albuma koji će potvrditi da ovo nije samo prazna priča i marketing. Albumom smo prezadovoljni, na Deezeru je i dalje na prvom mjestu, konkretno za Balkan, što nam je samo dalo vjetar u leđa“.

  Možda je još rano da prićamo o novim projektima, ali ovaj album je samo jedna faza, tako da već punom parom radimo na slijedećem. Pozdrav za sve one koji nas podržavaju i veliko Vam hvala, jer bez vas sve ovo ne bi imalo smisla“, izjavili su Jala i Buba.

  “Pakt s đavolom” je izdat pod markicom Tempo produkcije i RedEye, sadrži 13 pjesama koje su dokaz truda, rada i talenta. Spot su radili Agrez i Poba iz Redeye films. Album je najavljen uz pjesmu “Bez tebe” koja ja doživjela ogromnu popularnost, a sudeći po dosadašnjim komentarima, pjesma “22” prijeti da je prevaziđe. (Mersiha Babić, PR Studio Tempo)

  www.facebook.com/pages/Jala-Buba-Corelli / www.facebook.com/pages/Tempo-Produkcija

  YouTube – Jala & Buba Corelli – 22 (official HD video)