• Radio show

  MŠ Pučišća, Brač

  Davor Matošević - MySpace

  Kontakt

 • Davor Matošević - YouTube

  ex-YU-singles

  Mixcloud - Radio shows

  Reklamno mjesto 8

  Reklamno mjesto 9

 • Vijesti »

  IX BEDEM FEST (Nikšić, CG) – Poznat prvi headliner

  IX BEDEM FEST (Nikšić, CG) – Poznat prvi headliner

  IX BEDEM FEST (Nikšić, CG) – Poznat prvi headliner

  Nakon višegodišnjeg iščekivanja: Beogradski sindikat na IX Bedem Festu!

  U okviru koncepta “Tvoj grad“, IX Bedem Fest održaće se u Nikšiću, Crna Gora, od 03-08-2018 do 05-08-2018 godine.

  Devet godina (g)raditi i prije svega vjerovati u ono što radiš, inspirisan dobrom i za dobro svih, stvarno je sjajna stvar“. Lista izvođača IX Bedem Festa otvara se sa kultnim bendom, Beogradski sindikat, kome će to biti jedini i ekskluzivni nastup u Crnoj Gori.

  Uvjereni smo da će nadahnuta energija koja prati nastupe benda Beogradski sindikat spojiti nespojivo i učiniti da Nikšić i Crna Gora budu ponosni na Bedem Fest i čitav naš trud i rad! Bedem Fest je i stekao reputaciju upravo zahvaljujući svojoj dugoročnoj viziji, hrabrosti, inventivnosti i autentičnosti po kojoj je prepoznat i kao regionalni i internacionalni festival“, navodi Petar Šundić, direktor festivala.

    

  Kao posebnu važnost Bedem Festa, organizatori navode činjenicu da je riječ o pioniru i začetniku oživljavanja života na drevnim zidinama starog grada i to u vrijeme kada to niko nije ni vjerovao niti sagledao o kakvom se tu potencijalu zapravo radi. Riječ je o festivalu koji je pokrenuo čitavu lavinu pozitivnih emocija i promjena zasnovanih na entuzijazmu, avanturizmu, volonterizmu i postepenom uključivanju čitave zajednice, saradnika i partnera, bez kojih ne bi ni bilo ovog događaja.

  Ovogodišnja poruka IX Bedem festa, ‘Tvoj grad’, kao i čitav koncept, zasnivati će se na misiji da se svima, a naročito mladim ljudima, ulije nada da ostanu u svom gradu i da upravo u svom gradu traže sreću za sebe i onoga pored sebe. Jer, samo treba vjerovati i raditi na sebi, inspirisan gradom u kome živiš i za koji se boriš“, navodi Petar Šundić.

  Ovih dana, Miloš Zvicer, oficijelni fotograf Bedem Festa, “osvojio” je najviši vrh Balkana, Musala, ponosno noseći zastavu Bedem Festa, koja će ove godine obići čitav svijet uz poruku festivala – “Tvoj grad“, ističe Petar Šundić.

  Bedem Fest, kao prvi i najstariji, imaće tu privilegiju da svojim posjetiocima ponudi nezaboravne doživljaje za pamćenje, uz fantastične i premijerne koncerte izvođača pred kojima zastaje dah i to u autentičnom ambijentu gradske tvrđave. Svi zainteresovani veoma brzo mogu očekivati i prodaju promotivnih ulaznica.

  I ove godine, organizacioni tim Bedem Festa, sada već tradicionalnog, predstaviće se na 50., jubilarnom, Sajmu turizma u Budvi, kao i na 2. Regionalnoj muzičkoj konferenciji, “Kontakt“, u Beogradu.

  Prilog – Organizacioni tim Bedem Festa

  http://www.bedemfest.me / https://www.facebook.com/bedemfest

  Foto: Miloš Zvicer

  YT – Beogradski sindikat – Sistem te laže

  YT – Beogradski sindikat – Kasno je