• Radio show

  MŠ Pučišća, Brač

  Davor Matošević - MySpace

  Kontakt

 • Davor Matošević - YouTube

  ex-YU-singles

  Mixcloud - Radio shows

  Reklamno mjesto 8

  Reklamno mjesto 9

 • Vijesti »

  Hrvatski BandAid – Svi se mogu priključiti akciji Podignimo glas

  Hrvatski BandAid – Svi se mogu priključiti akciji Podignimo glas

  Hrvatski BandAid – Svi se mogu priključiti akciji Podignimo glas

  Iskazan je veliki interes za najveći hrvatski BandAid projekat. Mogu mu se priključiti svi!

  Upravo smo prešli brojku da se uključilo za sada više od 260 izvođača, ali svakoga sata taj broj se još i povećava” – kaže Luka Udjbinac.

  Akcija “Podignimo glas“, koju je pokrenuo glazbenik Luka Udjbinac, u samo dva dana prerasla je u nešto sjajno te se, za sada, odazvao iznimno velik broj izvođača. Podsjetimo, hrvatski jazz glazbenik, Luka, došao je na ideju okupljanja najvećeg hrvatskog BandAida povodom nedavnog potresa i krize s korona virusom. Osim glazbenika, izvođača i autora, Luka planira uključiti i sve građane Republike Hrvatske koji su voljni sudjelovati.

  Pjesma se zove “Dignimo glas za sve nas“, a Luka ovim putem traži pjevače koji bi pjevali pjesmu te instrumentaliste koji bi odsvirali i kod kuće snimili dijelove pjesme uz popratni video.

  Upravo smo prešli brojku da se uključilo, za sada, više od 260 izvođača, ali svakoga sata taj broj se još i povećava. Uključili su se: Lea Dekleva, Maja Vučić, Ivana Kindl, Igor Delač, Klinci s Ribnjaka, Bruno Krajcar, Neki to vole vruće, Gelato Sisters, Nenad Kumrić Charlie, zbor Izvor, ex Klinci s Ribnjaka, Maja Grgić, Mladen Burnać, Bruno Kovačić, Dalibor Marinković, Miroslav Lesić, Jurica Leikauff, Goran Delač…”

  Započelo je i snimanje glazbe u koje su se uključili i najpoznatiji instrumentalisti Hrvatske, a o svim umjetnicima koji će se još priključiti ovoj akciji ćemo i dalje redovno obavještavati” – kazao nam je Luka Udjbinac i pozvao građane da se snime pjevajući refren pjesme i pošalju svoju snimku na podignimoglas@gmail.com kako bi bili dijelom finalne verzije te pjesme. Ovih dana, široka javnost će biti obaviještena o razvoju akcije te mogućim načinima doniranja sredstava.

  Tekst preuzet sa web prezentacije Večernjeg lista.

  = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =