• Radio show

  MŠ Pučišća, Brač

  Davor Matošević - MySpace

  Kontakt

 • Davor Matošević - YouTube

  ex-YU-singles

  Mixcloud - Radio shows

  Reklamno mjesto 8

  Reklamno mjesto 9

 • Vijesti »

  CITY GROOVE – Najava festivala

  CITY GROOVE – Najava festivala

  CITY GROOVE – Najava festivala

  Festival City Groove, po prvi puta, održaće se u Podgorici od 21. do 23. maja 2015. godine na platou između Tološke šume i Tehničkih fakulteta. Tokom tri festivalska dana, publika u glavnom gradu Crne Gore imaće jedinstvenu priliku da čuje najveće bendove sa ex-YU prostora.

  CG - logo_CG-01Prvo veče biće u znaku zvaničnog otvaranja svjetskog brenda Hard Rock Café i proslave Dana nezavisnosti, pa će uz besplatan ulaz posjetioci moći da uživaju uz Parni valjak koji u Podgorici nije nastupio preko 30 godina i crnogorsku grupu Perper. Predgrupa ovim sastavima biće nikšićki bend Rock In Peace.

  Drugi dan festivala biće rockerskog karaktera, pa će tako svoj jubilej – 30 godina na muzičkoj sceni sa fanovima u Podgorici – proslaviti Van Gogh, dok će sastav Hladno pivo iskoristiti priliku da publici prezentuje numere sa nedavno objavljenog albuma “Dani zatvorenih vrata”. Podrška velikim bendovima druge večeri biće ulcinjski sastav Milf Hunters.

  Treće veče je pop-rock karaktera, a javnost će moći da uživa u nastupu tria Highway kojeg je šira javnost upoznala zahvaljujući showu X Factor, dok su glavne zvijezde večeri sastavi Crvena jabuka koji u Podgoricu stižu u okviru promo turneje povodom 30. rođendana i Plavi orkestar koji se sa fanovima u glavnom gradu nije družio taman toliko.

  Za drugo i treće veče ulaznice su u prodaji po cijeni od osam eura za noć.

  Festival organizuje agencija Comfortably Numb uz podršku Glavnog grada i Hard Rock Café-a.

  Prilog dostavila: Marija Pečatnica Vasić