• Radio show

  MŠ Pučišća, Brač

  Davor Matošević - MySpace

  Kontakt

 • Davor Matošević - YouTube

  ex-YU-singles

  Mixcloud - Radio shows

  Reklamno mjesto 8

  Reklamno mjesto 9

 • Vijesti »

  WHITESNAKE – Koncert u Beogradu

  WHITESNAKE – Koncert u Beogradu

  WHITESNAKE – Koncert u Beogradu

  U toku je turneja slavne grupe Whitesnake kojom se promovira novo diskografsko izdanje te grupe – “The Purple Album” –  koji je zvanično izdat 19.05.2015. godine. Kao što već vjerovatno znate, David Coverdale je odlučio da snimi album sa svojim omiljenim pjesmama koje je otpjevao u periodu od 1973. do 1976. godine. Te numere prvobitno su bile uvrštene u Deep Purple albume “Burn” , “Stormbringer” i “Come Taste the Band” i predstavljaju vrhunac Coverdaleove saradnje sa legendarnim gitaristom Richieom Blackmoreom.

  Ovaj album izdajem u znak ogromne zahvalnosti prema grupi Deep Purple“, kategoričan je David.  “Kao što sam nedavno rekao Richieju – vi momci ste me poveli na nevjerovatno muzičko putovanje koje još uvijek traje i blagoslovljen sam što sam vas imao za učitelje! Jedva čekam da otpjevam ove divne pjesme uživo i uplovim s fanovima u Purple magiju!’”

  S obzirom da se harizmatični frontmen prvi put predstavio beogradskoj publici baš u hali Pionir, davne 1975.  godine, organizator, Avalon Production, riješio je da obilježi jubilej – 40 godina od Deep Purple koncerta. Stoga će Coverdale i Whitesnake 22. novembra 2015. godine  u Pioniru podsjetiti publiku na čuvene Deep Purple hitove – “Burn”, “Stormbringer”, “Soldier of Fortune”, “The Gypsy”, “Sail Away”…  kombinujući ih sa svojim mega hitovima – “Here I go Again”, “Fool For You Loving”, “Still Of The Night” i “Is This Love”…

  Ulaznice za ovaj spektakl prodaju se na svim prodajnim mestima Eventima.
  Parter: 2.500,00 dinara
  Tribine: 2.990,00 dinara
  Fan Pit: 3.500,00 dinara (ograničen tiraž na 1000 ulaznica)

  YouTube – Whitesnake – Stormbringer