• Radio show

  MŠ Pučišća, Brač

  Davor Matošević - MySpace

  Kontakt

 • Davor Matošević - YouTube

  ex-YU-singles

  Mixcloud - Radio shows

  Reklamno mjesto 8

  Reklamno mjesto 9

 • Vijesti »

  UPIS U ŠKOLU GITARE “LEGATO” – MC “Pavarotti”, Mostar, BiH

  UPIS U ŠKOLU GITARE “LEGATO” – MC “Pavarotti”, Mostar, BiH

  UPIS U ŠKOLU GITARE “LEGATO” – MC “Pavarotti”, Mostar, BiH

  Škola gitareLegato“, koja djeluje u okviru Muzičkog centra “Pavarotti”, Mostar, BiH, obavještava sve zainteresirane da je počeo upis u Školu gitare.

  Primarni cilj Škole gitare je edukacija iz oblasti moderne muzike, a bitno je istaknuti socijalizaciju i razvoj kreativnosti djece i mladih koje ova škola nudi. Programom su obuhvaćeni žanrovi: pop, rock, blues, tradicionalna muzika, itd. Za razumijevanje muzike uopšte, pa tako i ovih muzičkih pravaca, važno je poznavati osnovnu muzičku teoriju što znatno olakšava dalji rad i napredak, što škola nudi u svojoj nastavi.

  Uz ove osnove, polaznici mogu naučiti dosta toga o skalama, akordima, ritmičkim figurama, ritmovima spomenutih pravaca, improvizaciji, grupnom sviranju i javnim nastupima. U program rada su također uključene i vježbe za razvijanje sluha. Voditelj radionice bit će Armin Mustafić.

  Upis je otvoren do 10. septembra 2017. godine, a svi zainteresirani trebaju se javiti na recepciju MC “Pavarotti”, ili na broj telefona 036/550-750 odnosno 060/33-83-699. Upisati se mogu polaznici uzrasta od 7 godina i stariji.

  Prilog pripremio: Elvedin Nezirović, direktor MC “Pavarotti”, Mostar, BiH

  ..

  Autor priloga:
  Elvedin Nezirović
  direktor MC “Pavarotti“, Mostar, BiH

  ..