• Radio show

  MŠ Pučišća, Brač

  Davor Matošević - MySpace

  Kontakt

 • Davor Matošević - YouTube

  ex-YU-singles

  Mixcloud - Radio shows

  Reklamno mjesto 8

  Reklamno mjesto 9

 • Recenzije »

  THE BAD WEEK – So It Was

  THE BAD WEEK – So It Was

  THE BAD WEEK – So It Was / Multimedia Music, 2022 / CD, Dig / country blues / Srbija

  Muzički sastav The Bad Week nastao je jula 2020. godine, u Novom Sadu, kao ulični bend koji je rad započeo na pločnicima u centru grada. Tako su ti vanjski prostori doprinjeli njegovoj početnoj atmosferi i energiji. Kasnije su svoju umjetnost proširili nastupajući po klubovima i festivalima širom Srbije. Uskoro su uslijedili i nastupi i po Hrvatskoj. Ovaj jedinstveni trojac (vokal, akustična gitara/usna harmonika i bubnjevi), pored covera, većinski je orijentiran na američki country blues stil, a kroz nastupe je stvorio i autorski repertoar koji je pretočen u album “So It Was“, objavljen 2022. godine. Na albumu su gostovali – Nenad Patković na bass gitari i Tamara Mirić sa pratećim vokalima. Album se može čuti i na muzičkim platformama, ali i kupiti kao fizičko izdanje na svim prodajnim mjestima izdavačke kuće Multimedia Music za koju je album i objavljen. Primjerak albuma može se kupiti i direktno od sastava, na njihovim nastupima.

  The Bad Week trenutno promovira svoj debi album na raznim koncertima i usputno sprema materijal za novi studijski projekt. U međuvremenu, sastav je aplicirao za natjecanje u Supertalentu 2022. godine na kojem je, usprkos jakoj konkurenciji, dogurao do samog finala.

  DiskografijaSo It Was (Multimedia Music, 2022)

  Članovi benda The Bad Week su – Strahinja Jajić (vokal, gitara) ; Stefan Stefanović Gile, a.k.a. Gileta Slim (usna harmonika) ; Danijel Seethaler (bubnjevi, kahon) – uz gosteNenad Patković (bass gitara) ; Tamara Mirić (prateći vokali)

  The Bad Week izvode country blues pjevan engleskim jezikom. Rade to uvjerljivo, hoću reći, emotivno. Cijelu atmosferu njihove muzike upečatljivom čini zvuk usne harmonike. Iako djeluju u triju, dostatni su da nam dočaraju, takoreći, izvorni country blues u njegovim najljepšim pojavnim oblicima.

  Ulica nas je spojila i na njoj smo gradili svoj jedinstveni stil koji smo, nakon što su popustile kovid mere, proširili i na klupske svirke, kao i na festivale u Novom Sadu i drugim gradovima Srbije“, kažu članovi ovog sastava.

  Za mene su članovi sastava The Bad Week prijatno otkrovenje. Kako su i najavili, već rade na svom novom diskografskom izdanju. Mislim da pred sobom imaju široki horizont mogućnosti, a da će izabrati najbolji put za naprijed, vjerujem i ne sumnjam.

  Energija, postojanost i bezrezervni prihvat na koji su naišli, dobri su aduti da The Bad Week krenu dalje sa većim i još sigurnijim koracima.

  The Bad Week – “So It Was” – 1. I gotta mountain ; 2. Hey hey ; 3. Beauty ; 4. Looking for love ; 5. So it was ; 6. Traveling around ; 7. I got a woman ; 8. Books to book with ; 9. You don’t treat me right ; 10. Comforting time ; 11. I’m sorry

  Foto – Đorđe Bubnjević

  https://www.facebook.com/TheBadWeekNoviSad /

  YT – The Bad Week – Looking for Love

  YT – The Bad Week – Hey hey