• Radio show

  MŠ Pučišća, Brač

  Davor Matošević - MySpace

  Kontakt

 • Davor Matošević - YouTube

  ex-YU-singles

  Mixcloud - Radio shows

  Reklamno mjesto 8

  Reklamno mjesto 9

 • Jazz scena »

  RE:SET – Kolaž

  RE:SET – Kolaž

  RE:SET – Kolaž / Croata Records, 2022 / CD / pop-jazz / Hrvatska

  Re:Set je dugogodišnji zagrebački dvojac kojeg čine pjevačica i autorica Vlatke Butković i gitarist i autor Zoran Tomić. Vlatka i Zoran, zajedno, sviraju još od 2013. godine, uglavnom, jazz standarde koje zajedno aranžiraju za gitaru i vokal. U autorske vode su ušli spontano, 2018. godine. Pjesmama – “Ti i ja” i “Početak” – nastavili su tim putem neprekidno stvarajući nova autorska djela.

  Ljubav prema muzici i strast za stvaranjem okrunjena je saradnjom s multi-instrumentalistom, autorom i aranžerom, Dinkom Stipaničevim. Potaknuti Dinkovom vjerom u muziku Re:Seta, Vlatka i Zoran uključili su u svoje nove pjesme brojne kolege muzičare koji su svojim doprinosom zaokružili njihov album, prvenac, “Kolaž“. Stvaranje albuma “Kolaž” trajalo je dvije godine.

  Album “Kolaž” stvarali su – Vlatka Butković (autorica, vokali) ; Zoran Tomić (autor, gitare) ; Dinko Stipaničev (autor, aranžer, kontrabas, bass, gitara, klavijature, klarinet, bongos) – gostovali suEdi Grubišić (bubnjevi) ; Goce Stevkovski (bubnjevi) ; Regis Kattie (klavijature) ; Pavle Miljenović (solo gitara) ; Stanislav Kovačić (violončelo) ; Lovro Kovačević (violončelo) ; Valent Samardžija (ritam gitara)

  Aktualnu postavu benda Re:Set čine – Vlatka Butković (vokal) ; Zoran Tomić (gitara) ; Josip Frigan (klavijaure) ; Stanislav Kovačić (bass gitara) ; Vadym Kovenia (bubnjevi)

  DiskografijaKolaž (Croata Records, 2022)

  Iz medija saznajem da je na ovom projektu ekipa Re:Seta radila dvije godine. Krajnji rezultat opravdava sav uloženi trud i svo posvećeno mu vrijeme. Pop-jazz kombinacija i nije tako česta na regionalnoj muzičkoj sceni. Re:Set su uspjeli napraviti fuziju koja može zadovoljiti i ljubitelje pop, a i jazz opredjeljenja.

  Dobroj atmosferi muzičke slike sa albuma “Kolaž“, doprinosa su prvenstveno dali Vlatka i Zoran, a ne treba izostaviti ni vrijedan doprinos koji su dali svi uključeni muzičari, kao i “tehničko” osoblje.

  Shodno sadašnjoj praksi, prethodno objavljeni single / video zapisi “utrli” su siguran put kompletnom albumskom ostvarenju. Srećom, samo na single izdanjima se nije ostalo i album koji je pred nama, na najbolji je način “zaokružio” cijeli projekat. Vrijeme koje je pred nama treba iskoristiti za medijsko predstavljanje ovog vrijednog materijala. Vjerujem da će se to i desiti.

  Re:Set – “Kolaž” – 1. Još jedan dan ; 2. Kao dah ; 3. Prekratak je dan ; 4. Oči u oči ; 5. Šareni ples leptira ; 6. Samo pusti da te volim ; 7. Kazna ; 8. Samo prolazim ; 9. Srebrni trag ; 10. Ti i ja ; 11. Početak ; 12. Potrudi se

  https://www.bandreset.com / https://www.facebook.com/ReSetMusicBand /

  YT – Re:Set – Još jedan dan

  YT – Re:Set – Samo pusti da te volim