• Radio show

  MŠ Pučišća, Brač

  Davor Matošević - MySpace

  Kontakt

 • Davor Matošević - YouTube

  ex-YU-singles

  Mixcloud - Radio shows

  Reklamno mjesto 8

  Reklamno mjesto 9

 • Vijesti »

  POČETNI ENTUZIJAZAM – Aktivnosti

  POČETNI ENTUZIJAZAM – Aktivnosti

  POČETNI ENTUZIJAZAM – Aktivnosti

  – Sastav Početni entuzijazam nastao je u jesen 2013. godine kao plod suradnje nekolicine stolačkih (Stolac, BiH) poklonika muzike koja je, nakon nešto manje od godinu dana, rezultirala javnim predstavljanjem njihovog prvog singla – “Još malo”. Riječ je o prvoj numeri sa albuma “Nevrijeme” koja je u aprilu / travnju 2014. godine svoj izraz dobila i u formi video klipa .

  Nakon poduže pauze, koncem oktobra / listopada 2014. godine sastav je na svom YouTube kanalu objavio spot za svoj slijedeći (drugi) singl. Ovoga puta se radi o naslovnoj pjesmi sa njihovog prvog albuma, “Nevrijeme”, odnosno o video uratku kojega potpisuje režisersko-scenaristički dvojac kojeg čine Zdravko Terkeš i Ale Puzić.

  Video material je snimljen 25. maja / svibnja 2014. godine u selu Poljice nadomak Stoca, pod čvrstom rukom i oštrim okom kamere Zdravka Terkeša koji je, također, odgovoran i za montažu istog – uz pomoć “glumačke” ekipe sačinjene od članova sastava te njihove bliske rodbine i prijatelja.

  Kompozicija “Nevrijeme” snimljena je u studiju Muzičkog centra Pavarotti u Mostaru u maju / svibnju 2014. godine, dok su završni zahvati, za koje je zaslužan producent Saša Karabatak, napravljeni koncem septembra / rujna na istoj adresi.

  Tekst pjesme “Nevrijeme” napisao je Igor Borozan, muziku Ale Puzić, dok iza aranžmana stoje članovi Početnog entuzijazma: Nedim Zaklan (bubanj), Nedžad Zaklan (bas gitara) i Ale Puzić (gitare i vokal).

  www.facebook.com/pages/Početni-Entuzijazam

  YouTube – Početni entuzijazam – Još malo

  YouTube – Početni entuzijazam – Nevrijeme