• Radio show

  MŠ Pučišća, Brač

  Davor Matošević - MySpace

  Kontakt

 • Davor Matošević - YouTube

  ex-YU-singles

  Mixcloud - Radio shows

  Reklamno mjesto 8

  Reklamno mjesto 9

 • Recenzije »

  PIRATI – Tebe da zaboravim

  PIRATI – Tebe da zaboravim

  PIRATI – Tebe da zaboravim / Croatia Records, 2020 / Cd, Dig / pop / Hrvatska

  Priča benda Pirati počinje 2004. godine kad je nekolicina prijatelja iz srednje škole odlučila osnovati bend. Nakon mnogo gaža, svadbi i raznih događaja, Pirati 2013. godine počinju s autorskim radom, a pjesmom “Tebe da zaboravim” kreću na estradno nebo. Nakon toga snimaju brojne singlove koje prate i video spotovi, a upravo se ti singlovi i nalaze na njihovom prvijencu nazvanom prema prvom hitu – “Tebe da zaboravim“. Na albumu se našao i hit duet s Tamburaškim sastavom Ni5, Ni6 – “Hej, kume, kako si“.

  Iako Pirati uživaju u snimanju novih pjesama, kažu da im je najvažnija publika koju na svojim nastupima nagrađuju u obliku ogromne količine pozitivne energije, bilo da su to nastupi na svadbenim svečanostima ili u klubovima. Kada su kao klinci krenuli u muzički svijet nisu ni sanjali da će ljubav prema muzici otići toliko daleko i da će im postati ne samo način života, već i odgovoran posao. A kada u nešto ulažete puno energije i slobodnog vremena, odnosno kad muzika prestane biti samo hobi, nastaju i hitovi. Imali su ih pregršt u nekoliko godina – “Horizont“, “Godina za godinom“, “Kafanama skitam“, “Opasne vibracije“, “Stare navike“, “Gdje bi nam bio kraj“, “Laka meta“…

  DiskografijaTebe da zaboravim (Croatia Records, 2020)

  Članovi benda Pirati su – Siniša Biško (vokal, harmonika) ; Jurica Kasajić (solo gitara) ; Siniša Dorontić (klavijature) ; Igor Jancetić (vokal, perkusije, harmonika, klavijature) ; Petar Kontrec (bass gitara) ; Štefan Đurković (bubnjevi) – uz gosteIvica Plivelić (tambure, 13) ; Jadranka Krištof (prateći vokal, 13)

  Pirati su klasični pop bend. Sve na albumu “Tebe da zaboravim“, urađeno je profesionalno i po “zakonimapop produkcije. Pjesme su melodične, pamtljive, igrive… Najveća je to zasluga samih članova benda Pirati, ali ne smije se prenebregnuti ni doprinos velikih profesionalaca koji su na ovaj ili onaj način dali doprinosa ovom projektu. Nabrojat ću ih nekoliko – Denis Dumančić, Fayo Buljubašić, Branimir Mihaljević, Nenad Ninčević, Marko Đurašević Mahoni, Miloš Roganović, Sergej Šimić Kambi, Luka Kovačić, Dragomir Herendić Dragianni… Ovako dobro “skrojena” ekipa ne može omanuti ili promašiti, no way.

  Toliko.

  Pirati – “Tebe da zaboravim” – 1. Tebe da zaboravim ; 2. Horizont ; 3. Godina za godinom ; 4. Kafanama skitam ; 5. Da je sreće ; 6. 200% ; 7. Opasne vibracije ; 8. Prvi put ; 9. Stare navike ; 10. Gdje bi nam bio kraj ; 11. Što se može ; 12. Laka meta ; 13. Hej, kume, kako si (ft. TS Ni5, Ni6)

  https://www.facebook.com/Pirati.Official / https://www.deezer.com/hr/album/190062062 /

  YT – Pirati – Gdje bi nam bio kraj

  YT – Pirati – Da je sreće