• Radio show

  MŠ Pučišća, Brač

  Davor Matošević - MySpace

  Kontakt

 • Davor Matošević - YouTube

  ex-YU-singles

  Mixcloud - Radio shows

  Reklamno mjesto 8

  Reklamno mjesto 9

 • Vijesti »

  OLGA – Do krvi (video spot)

  OLGA – Do krvi (video spot)

  OLGA – Do krvi (video spot)

  Olga nije novo muzičko ime. To je dama koja je svojom nenametljivošću godinama oslonac brojnih velikih muzičkih projekata. Još u dobi od 4 godine znalo se da će postati zvijezda, jer je već u tom uzrastu postala članica najčuvenijeg dječijeg hora “Kolibri”. Po profesiji diplomirani violinista, svoju je karijeru gradila spajajući dvije muzičke ljubavi – violinu i pjevanje. Njene muzičke kvalitete već godinama prepoznaju najpoznatiji izvođači Balkana i poklanjaju joj svoje povjerenje.

  Njena muzička biografija sadrži mnogo važnih saradnji, nastupa, velikih projekata. Olga je bila dio tima Željka Joksimovića na Eurosongu u Azerbejdžanu, sa pjesmom “Nije ljubav stvar”. Također je dio velikog muzičkog projekta Balkan Bazar. Olga je i stalni član benda “Kiki Lesendrić i Piloti”, a u brojnim hitovima ovih izvođača već na prvo slušanje prepoznajete Olgin autentični glas, koji ostavlja bez daha. Uz pomenute izvođače Olga je sarađivala i sa Zdravkom Čolićem i Sergejom Ćetkovićem, a bila je i stalni član ekipe Tonija Cetinskog na čuvenoj “Furia” turneji.

  Olga - inside

  Olga je pobjednica posljednjeg serijala “3K dur”, prvog muzičkog takmičenja pjevača u kojem su “otkrivene” brojne velike muzičke zvijezde današnje scene. “Do krvi” je prvi Olgin samostalni projekt u kojem je učestvovala brojna ekipa istinskih muzičkih zvijezda. Autor pjesme je Kiki Lesendrić, a tekstopisac Ivan Kovačević. U pjesmi i spotu gitaru svira čuveni Vladan Vučković – Paja (gitarista Zdravka Čolića i benda “Piloti”), a u spotu svoje igračko umijeće predstavlja i Milan Rus, istaknuti baletan Narodnog pozorišta u Beogradu. U spotu se pojavljuju i drugi Olgini prijatelji, muzičari Pilota i njeni dugogodišnji saradnici.

  “Do krvi” je pjesma koju ćete zavoljeti na prvo slušanje, nakratko će Vas odvesti u temperamentni svijet tanga i predstaviti Vam Olgu u svoj raskoši njenog muzičkog talenta.

  www.facebook.com/ogi.vulovic

  YouTube – Olga – Do krvi

  .
  . .
  . . .
  Prilog potpisuje:
  Barbara Pavljašević
  Tuzla, Bosna i Hercegovina
  . . .
  . .
  .