• Radio show

  MŠ Pučišća, Brač

  Davor Matošević - MySpace

  Kontakt

 • Davor Matošević - YouTube

  ex-YU-singles

  Mixcloud - Radio shows

  Reklamno mjesto 8

  Reklamno mjesto 9

 • Vijesti »

  NIKOLA NEŠKOVIĆ (Kantautor) – Maj (video single)

  NIKOLA NEŠKOVIĆ (Kantautor) – Maj (video single)

  NIKOLA NEŠKOVIĆ (Kantautor) – Maj (video single)

  Kantautor iz Novog Sada, Nikola Nešković, godinama je radio pod psedonimima – (izmenavremena) i Wystan Whitman. Nikola je rodom iz Velikog Gradišta, Srbija. Autorske pesme stvara od 2000-te i izdaje ih za nezavisne izdavačke kuće u regionu, Francuskoj i SAD (brlog records, Floorcollapsing, Infinite Lute, myhand.thanx records, etiketa 4, pop depression). Nikola Nešković živi i radi u Novom Sadu. Sarađivao sa Ed Askewom, Ivanom Čkonjevićem… Nikola Nešković je kantautor, Novi odmetnik i Pjesnik dodira.

  Nakon dva prošlogodišnja EP-ja – “Praskozorja sa izneverenim očekivanjima” (Etiketa 4, 2017) i “Zapevaj” (Pop depresija, 2017) i mini turneje sa Giletom & Magic Bush bendom, Nikola se oglasio sa novim singlom – “Maj“. Nikola je singleMaj” objavio 04.05.2018. godine i tu pjesmu u cijelosti možete preuzeti sa oficijalne Bandcamp stranice autora. SingleMaj” snimljen je u Studiju Ruka koja leči (Novi sad, Srbija).

  DiskografijaPraskozorja sa izneverenim očekivanjima (EP, Etiketa 4, 2017) ; Zapevaj (EP, Pop depression, oktobar 2017) ; Eho Isusa (Demo single, april 2018) ; Maj (Single, maj 2018)

  https://www.facebook.com/nikolaneskovic1975  / https://www.facebook.com/nikola.neskovic.official / https://nikolaneskovic.bandcamp.com/track/maj

  YT – Nikola Nešković – Maj (Single, 2018)