• Radio show

  MŠ Pučišća, Brač

  Davor Matošević - MySpace

  Kontakt

 • Davor Matošević - YouTube

  ex-YU-singles

  Mixcloud - Radio shows

  Reklamno mjesto 8

  Reklamno mjesto 9

 • Vijesti »

  NIKOLA NEŠKOVIĆ – EP “Zapevaj” i uz spotove

  NIKOLA NEŠKOVIĆ – EP “Zapevaj” i uz spotove

  NIKOLA NEŠKOVIĆ – EP “Zapevaj” i uz spotove

  Nikola Nešković je kantautor, rodom iz Velikog Gradišta, Srbija. Autorske pesme stvara od 2000-e i objavljuje ih za nezavisne izdavačke kuće u regionu, Francuskoj i SAD (brlog records, Floorcollapsing, Infinite Lute, myhand.thanx records, etiketa 4, Pop Depression). Poznat je pod pseudonimima (izmenavremena) i Wystan Whitman. Živi i radi u Novom Sadu. Sarađuje sa Ed Askewom, Ivanom Čkonjevićem, Novi je Odmetnik i Pjesnik Dodira.

  Novosadski kantautor, Nikola Nešković, već uveliko promoviše svoj novi EP “Zapevaj” (Pop Depresija, 2017). Nakon objave svih pesama u audio formatu na stranicama Pop Depresije, Nikoline bandcamp stranice, one su sada dostupne i kao video spotovi, koji se polako objavljuju, jedan za drugim.

  Na YT stranici Nikole Neškovića za sada možete pogledati tri video spota: “Enzimi“, “Meka postelja” i “Avganistan“. U petak, 15.12.2017. godine, izlazi i poslednji video sa EP-ja “Zapevaj“, spot za pesmu “Simon Vejl“.

  Nakon Nikolinog uspešnog gostovanja u Elektropioniru, kada je bio specijalan gost na promociji albuma Jovanović – “Gradovi, heroji i naknadna pamet” (Pop Depresija, 2017), novosadska publika imaće priliku videti i čuti Nikolu Neškovića, 15-12-2017. – u Omladinskom centru Crna kuća (CK13). Biće to prilika da čujemo sve Nikoline pesme sa EP-ija “Zapevaj“, a i neke nove pesme.

  U medjuvremenu, Nikola je na YT objavio i video snimak nove pesme, “Okean“, sa nastupa (uživo) u Elektropiniru.

  https://www.facebook.com/wystan.whitman / https://nikolaneskovic.bandcamp.com/releases

  Prilog pripremio – Nikola Nešković

  YT – Nikola Nešković – Meka postelja (EP “Zapevaj”, Pop Depresija, 2017)

  YT – Nikola Nešković – Avganistan (EP “Zapevaj”, Pop Depresija, 2017)

  YT – Nikola Nešković – Okean (Uživo u Elektropioniru, Beograd, 16.11.2017)