• Radio show

  MŠ Pučišća, Brač

  Davor Matošević - MySpace

  Kontakt

 • Davor Matošević - YouTube

  ex-YU-singles

  Mixcloud - Radio shows

  Reklamno mjesto 8

  Reklamno mjesto 9

 • Raporti »

  NATALI DIZDAR – Nastup u Zagrebu (Foto raport: Bernarda Buden)

  NATALI DIZDAR – Nastup u Zagrebu (Foto raport: Bernarda Buden)

  NATALI DIZDAR – Nastup u Zagrebu (Foto raport: Bernarda Buden)

  Fotografija je, uglavnom, bila muška zanimacija. U zadnje vrijeme, sve više i više žena poseže za kamerom i (isto tako uspješno kako to rade i muškarci) fotografiše važne događaje / ljude iz javnog posla. Među njima je i mlada Bernarda Buden iz Zagreba. Fotografijom se ozbiljnije bavi tek koju godinu, a kako je krenula, vrlo brzo će postat prepoznatljivo ime u toj oblasti ljudske djelatnosti. U nastavku – nekoliko slika sa nedavnog koncerta u Zagrebu kojem je Bernarda prisustvovala.
  Vezani link – Bernarda Buden – Facebook profile

  Natali Dizdar – Prvo pojavljivanje u javnosti, Natali je ostvarila krajem 2003. u popularnom reality showu televizijske kuće Nova TV, gdje biva zapažena zbog snažnog vokala i završava u finalu, kao trećeplasirana iza Rafaela Dropulića – Rafe i Saše Lozara. Nakon toga, nastupila je duža stanka za Natali, tijekom koje je pomno biran materijal za njen debitantski album, a u ljeto 2004. izlazi i prvi njen službeni singl, “Ne daj“, koji odmah uspijeva osvojiti gotovo sve top-ljestvice, kako mainstream, tako i alternativne, te biva nagrađen Zlatnom kooglom za pjesmu godine, nagradom HR Top 20 za najbolje plasiranu pjesmu na top-ljestvicama tijekom godine, kao i trima nominacijama i osvojenim Porinom za Najboljeg debitanta. “Ne daj se“, smatra najuspješnijim domaćim singlom 2004. godine. Nakon još jednog vrlo uspješnog singla, u svibnju 2005. izlazi i dugo očekivani album “Natali Dizdar“, koji osvaja kritiku i uskoro dostiže srebrnu nakladu. Krajem 2005., album je uvršten na popis deset najboljih domaćih albuma godine po izboru glazbenih kritičara Jutarnjeg lista, a prima i čak osam nominacija za Porin 2006. Njen novi album, “Pronađi put“, izašao je 18. ožujka 2009., a za sljedeći je singl najavljena pjesma “Stranac“. Godine 2011. je diplomirala na zagrebačkom Edukacijsko-rehabilitacijskom fakultetu i stekla zvanje profesorice socijalne pedagogije. Njen aktuelni album nosi naziv “Iluzije” i objavljen je 2017. godine.
  DiskografijaNatali Dizdar (Croatia Records, 2005.) ; Pronađi put (Agapa, 2009.) ; ZKM Live (Agapa, 2012.) ; Iluzije (Agapa, 2017.)
  Izvor informacija – Wikipedia

  Na bini Kluba Boogaloo bili su – Natali Dizdar (vokal) ; Vladimir Mirčeta (gitare) ; Ivan Levačić (bubnjevi) ; Marino Vinja (bass) ; Hrvoje Klemenčić (klavijature) ; Lorena Kovačević (prateći vokal) ; Pavle Miholjević (gost u par pjesama, gitara)

  https://www.facebook.com/natalidizdar.official

  YT – Natali Dizdar – Nećeš me, zar ne

  Koncert Natali Dizdar – Klub Boogaloo, Zagreb – 02-12-2017 – Foto: Bernarda Buden
  Foto galerija sa zagrebačkog koncerta:

  * * *
  Fotografije:
  Bernarda Buden
  bernarda.buden@gmail.com
  Zagreb, Hrvatska
  * * *