• Radio show

  MŠ Pučišća, Brač

  Davor Matošević - MySpace

  Kontakt

 • Davor Matošević - YouTube

  ex-YU-singles

  Mixcloud - Radio shows

  Reklamno mjesto 8

  Reklamno mjesto 9

 • Vijesti »

  LORD – Znak (video spot)

  LORD – Znak (video spot)

  LORD – Znak (video spot)

  Lord uspio nemoguće – na jednom mjestu okupio legende

  Mlada muzička zvijezda, Lord, nedavno je objavio spot za pjesmu “Znak“. Ovaj spot je izazvao veliko intresovanje javnosti, jer je na jednom mjestu okupio istinske sportske, muzičke i glumačke legende. Na poziv fudbalskog menadžera Vojislava Dragovića, koji je izvršni producent spota, srpski sportisti – Darko Miličić, Dika Stojanović, Saša Ilić, te legendarni glumac Žika Todorović i muzičar Kiki Lesendrić – udružili su snage i pružili podršku Vladimiru PreradovićuLordu.

  Lord 01

  – “Pošto se mom prijatelju, Vojislavu Dragoviću, jako svidela pesma zbog svoje nesvakidašnjosti, došao je na ideju da i spot mora da bude takav“. Voja je, inače, fudbalski menadžer koji se ovoga puta našao u ulozi izvršnog producenta. “Ideja nam je bila da okupimo ljude koji su velike legende svojih profesija i ljude koji su ostavili veliki trag u onome u čemu su najbolji“, kaže Vladimir Preradović.

  Lord - Kiki Lesendric

  Čuveni Zvezdin kapiten – Dika Stojanović – ovaj put je sudio boks meč, kapiten Partizana – Saša Ilić – barmen je koji nazdravlja s Kikijem Lesendrićem, a Žika Todorović se okušao kao DJ. Sasvim dovoljno razloga za odličnu zabavu i preporuka za novitet na našoj regionalnoj muzičkoj sceni.

  www.facebook.com/LORDmusic.official.page

  YouTube – Lord – Znak

  .
  . .
  . . .
  Prilog potpisuje:
  Barbara Pavljašević
  Tuzla, Bosna i Hercegovina
  . . .
  . .
  .