• Radio show

  MŠ Pučišća, Brač

  Davor Matošević - MySpace

  Kontakt

 • Davor Matošević - YouTube

  ex-YU-singles

  Mixcloud - Radio shows

  Reklamno mjesto 8

  Reklamno mjesto 9

 • Vijesti »

  JOSIPA LISAC – Koncert za Karla

  JOSIPA LISAC – Koncert za Karla

  JOSIPA LISAC – Karlu Metikošu u čast

  Ovodišnji “Koncert za Karla”, kojim naša najveća glazbena umjetnica Josipa Lisac obilježava sjećanje na Karla Metikoša, održat će se u Velikom pogonu Tvornice kulture u srijedu, 10. prosinca 2014. godine.

  Najveći i najbolji zagrebački klub dočekuje Josipu u novom ruhu nakon punih 11 godina. Posljednji put “Koncert za Karla” održan u klubu u Šubićevoj bio je davne 2003. godine.

  Josipa je prošle godine proslavila 40 godina od objave albuma “Dnevnik jedne ljubavi” nastupajući diljem regije i inozemstva, na rasprodanim koncertima koji su uključivali dva gostovanja u KD “Vatroslav Lisinski” u Zagrebu, svirke u “Sava centru” u Beogradu, pulskoj “Areni”, Šibeniku, Opatiji, Osijeku, Skopju i mnogim drugim gradovima.

  Zagrebačka publika imat će još jednom priliku uživati u interpretacijama najvažnijih skladbi iz više od četiri desetljeća Josipine impresivne karijere: “Dok razmišljam o nama”, “Na na na na”, “Vjerujem ti sve”, “Magla”, “O jednoj mladosti”, “Hir, hir, hir”, “Ležaj od suza”, “Danas sam luda”, “Ja bolujem” i mnogim drugima. Naravno, I ovaj put bit će u pratnji svog moćnog benda u sastavu Gojko Tomljanović, Josip Grah, Borna Šercar, Davor Črnigoj i Borna Šercar.

  Tvornica će 10. prosinca 2014. godine biti spremna ugostiti Josipu i njezine fanove nudeći kombinaciju sjedećih i stajaćih mjesta. Zbog prostora posebno prilagođenog ovom koncertu, broj ulaznica je bio ograničen. Zadnja vijest kaže – karte za pomenuti koncert su rasprodate.


  Josipa Lisac – foto – Dragutin Matošević


  YouTube – Josipa Lisac – 1000 razloga