• Radio show

  MŠ Pučišća, Brač

  Davor Matošević - MySpace

  Kontakt

 • Davor Matošević - YouTube

  ex-YU-singles

  Mixcloud - Radio shows

  Reklamno mjesto 8

  Reklamno mjesto 9

 • Vijesti »

  IVE – Potpuno sami (album i single)

  IVE – Potpuno sami (album i single)

  IVE – Potpuno sami (album i single)

  Sofisticirano skladan, album “Potpuno sami” sigurno će vas iznenaditi.

  Ivan Vranković Ive pjesmom “Potpuno sami” predstavlja istoimeni album nesvakidašnjeg, melodičnog i istovremeno sentimentalnog pop zvuka. Album “Potpuno sami“, prožet je ozbiljnim stihovima koji će vas zarobiti jednostavnošću, a zaintrigirati dubinom. Tematski se dotiče raznih sfera stvarnosti, od ljubavi, pa do života i neizbježne smrti. Na trenutke surovo realističan, Ive kroz stihove obrađuje sve teme ljudske prirode na osebujan i specifičan način koji vas sigurno neće ostaviti ravnodušnim. Glazbeno nenametljiv, a opet sofisticirano skladan, album “Potpuno sami” sigurno će vas iznenaditi.

  Ivan Vranković Ive, kantautor i multiinstrumentalist iz Drniša, glazbom se bavi cijeli život te se nakon mnogobrojnih različitih glazbenih angažmana odlučio publici predstaviti samostalnim albumom.

  Život prolazi i vremena je sve manje, pa sam se odlučio publici predstaviti, sa cijelim albumom koji je raznolik i siguran sam da će se svatko moći pronaći bar u jednoj mojoj pjesmi. Teško mi je ispričati svoju glazbenu priču kroz samo jednu pjesmu, pa sam umjesto singla objavio album. Ovisno o reakcijama slušatelja, u budućnosti planiram popratiti pjesme i video spotovima.” – rekao nam je Ive.

  Glazbu i tekstove za sve pjesme sa albuma potpisuje Ivan Vranković Ive, osim dvije instrumentalne skladbe na kojima su mu se kao, gosti autori i izvođači, pridružili višestruko nagrađivani pijanist Attila Mesarić na skladbi “Samo ona me boli“, Milan Raič na trubi i skladbi “Dok ju sanjam” i Antonio Bilać na perkusijama. Roko Marin svirao je trombon na pjesmi “Na tragu ljubavi“, dok je prateće vokale na nekoliko pjesama pjevala Iva Ćeranić. Aranžmane potpisuju Ive i Silvio Pasarić u čijem je studiju album i snimljen te koji je uz nekoliko instrumentalnih dionica odgovoran i za produkciju. Album “Potpuno sami” objavljen je u izdanju izdavačke kuće Sipa Music, a možete ga poslušati na svim vodećim svjetskim glazbenim platformama.

  Foto: Matijas Knežević

  Ive – “Potpuno sami” – 1. Potpuno sami ; 2. Kad si kraj mene ; 3. S kim si večeras ; 4. Ne znam ti ni ime ; 5. Molim te prestani ; 6. Hladna tišina ; 7. Blijediš ; 8. Ja nešto osjećam ; 9. Ostani tu ; 10. Na tragu ljubavi ; 11. Samo ona me boli (Ive, Attila Mesarić, Attila Mesarić) ; 12. Dok ju sanjam

  YT – Ive – Potpuno sami

  SIPA Music, Zagreb, HR
  sipamusicinfo@gmail.com