• Radio show

  MŠ Pučišća, Brač

  Davor Matošević - MySpace

  Kontakt

 • Davor Matošević - YouTube

  ex-YU-singles

  Mixcloud - Radio shows

  Reklamno mjesto 8

  Reklamno mjesto 9

 • Recenzije »

  IN & OUT – Valovi

  IN & OUT – Valovi

  IN & OUT – Valovi / (RTV Slovenia) 2014. / CD / Pop/rock – SLOVENIA

  Slovenački sastav ne mnogo inventivnog naziva, In & Out, aktivan je na tamošnjim muzičkim prostorima, kako informacije kazuju, od 2012-e godine. Tokom prošle, 2014-e za nacionalnog izdavača objavljuju debitantski album, “Valovi”, koji bi trebao predstavljati značajnu prekretnicu u ovoj fazi njihove karijere.

  Bend čine četiri momka lepuškastog izgleda, koji bi se mogli svideti pripadnicama ženske populacije. Sam muzički deo predstavlja drugi aspekt priče, koji je nažalost manje interesantan i ubedljiv. Momci su se predstavili sa varijantom melodičnog i produkcijsko-aranžmanski upeglanog pop/rocka, gde pesme liče jedna na drugu, i ne izdvajaju se bilo kakvim prepoznatljivijim elementom ili muzičko-stilskim detaljem.

  Od 9 numera, pa sve sem završne, “Od visine se zvrti”, njihovo su autorsko delo, a pomenuta je poznati klasik Martin Krpan benda i autorskog tandema Klinar / Kreslin, trebala je pretpostavljam biti potencijalno jak adut, no verzija grupe, iako se može reći da je u određenoj meri različita od originala, teško se može smatrati kvalitetnom.

  In & Out su promovisani kao “sladunjav” i zašećeren proizvod, koji je kao takav možda donekle mogao biti interesantan teenage populaciji s kraja 80-tih i početka 90-tih godina prošlog veka. Današnjim, novijim generacijama, sumnjam da mogu biti zanimljivi, čak i ako uz sebe imaju jaku propagandnu mašineriju. A ona, bar što se tiče internet glasila, za sada je tiha i neprimetna.

  zkpprodaja.si21.com/sl/ZKP_RTV_SLO/

  YouTUBE – In & Oout – Valovi (feat. Trkaj)

  Zainteresovani za recenzije – svoja oficijalna, demo, promo, live… (CD, DVD, LP, audio cassette…) izdanja (isključivo fizičke kopije), poštom slati na:
  Branimir Bane Lokner
  Bežanijska 33, 11080 Zemun, Srbija
  e-mail: lokbis@hotmail.com
  Download izdanja se ne recenziraju