• Radio show

  MŠ Pučišća, Brač

  Davor Matošević - MySpace

  Kontakt

 • Davor Matošević - YouTube

  ex-YU-singles

  Mixcloud - Radio shows

  Reklamno mjesto 8

  Reklamno mjesto 9

 • Vijesti »

  GRUPA REPUBLIKA – Predstavljanje

  GRUPA REPUBLIKA – Predstavljanje

  GRUPA REPUBLIKA – Predstavljanje

  – Grupa Republika je pop rock punk bend i potiče iz Slavonskog Broda. Čine je: Dubravko Đuričić – vokal i gitara ; Matija Obradović – gitara ; Filip Križan – bas gitara ; Ivo Baričević – bubanj.

  Grupa Republika - Logo

  Početkom 2013. godine započinje sa snimanjem nagomilanih autorskih pjesama sa željom da međusobne individualnosti i izražaje objedini i podigne na višu – kreativnu razinu, i stvori prepoznatljiv sound.

  Grupa Republika nastala je na zasadima punka, no punk usmjerenje oblikuje i pop i rock bojama, te se u konačnici i deklarira kao pop-rock-punk bend. Pjesme su energične i nerazblaženo pjevne, u kojima se osjeća emotivno poštenje, dok su tekstovi obojani cinizmom i ironijom, te izrazito senzibilni, pisani kao odjek svakodnevnih situacija.

  CroRec logo

  Čvrsta četvorka koja čini Grupu Republika, naziv izabire pod utjecajem antisociološkog vala koji karakterizira današnjicu u smislu otuđenosti i separativnosti. Otpor i buntovnički nemir izraženi kroz vesele i raspjevane refrene o crnjacima, ljutnji i boli, temelj su naziva Republika.

  www.facebook.com/GrupaRepublika

  YouTube – Grupa Republika – Nema više vremena (Official Video)