• Radio show

  MŠ Pučišća, Brač

  Davor Matošević - MySpace

  Kontakt

 • Davor Matošević - YouTube

  ex-YU-singles

  Mixcloud - Radio shows

  Reklamno mjesto 8

  Reklamno mjesto 9

 • Vijesti »

  EYESBURN – 20. rođendan

  EYESBURN – 20. rođendan

  EYESBURN – 20. rođendan! SKC Beograd, 26. decembar 2014.

  Koncertna agencija Odličan hrčak predstavlja veliki rtođendanski koncert grupe Eyesburn, SKC, Beograd, Velika sala, 26. decembar, 21h. Prvi, možda i jedini pravi hardcore / reggae sastav na našim prostorima, grupa Eyesburn, slavi 20. rođenda

  “…Veoma nam je drago što će upravo SKC Beograd biti mesto na kome ćemo obeležiti 20 godina postojanja benda! Pored već zaboravljene Akademije, SKC je bio i jeste naša druga kuća u kojoj smo svirali najbitnije koncerte u dosadašnjoj karijeri. Nastup koji pripremamo za 26. decembar 2014. razlikovaće se od ostalih jer je koncipiran kao vremeplov – putovanje kroz poslednjih 20 godina naših života!”, najavljuju momci iz grupe Eyesburn rođendanski spektakl.

  Povodom prve dvadesetogodišnjice benda, Eyesburn će objaviti i svoju prvu kompilaciju! Na duplom CD-u naći će se probrane pesme koje su ostavile najveći pečat u dosadašnjoj karijeri benda, ali i neobjavljene verzije pesama koje već uveliko važe za “lektiru”.

  “Jednom Eyesburn puni 20 godina, i bili bismo presrećni da vas vidimo u što većem broju! Peace metal!”, poručuju Eyesburni.

  Ulaznice po pretprodajnoj ceni od 800 dinara dostupne su na svim GigsTix prodajnim mestima, na blagajni Studentskog kulturnog centra, kao i u kafeu Šikarica (Skadarska 22, Beograd). Ukoliko ih ostane, na ulazu u SKC, na veče koncerta, cena ulaznice iznosiće 1.000 dinara.

  Ulaznice su u prodaji od četvrtka, 27. novembra 2014. godine.

  Foto: Aleksandar Zec

  (Jovana Coka Stanković)