• Radio show

  MŠ Pučišća, Brač

  Davor Matošević - MySpace

  Kontakt

 • Davor Matošević - YouTube

  ex-YU-singles

  Mixcloud - Radio shows

  Reklamno mjesto 8

  Reklamno mjesto 9

 • Recenzije »

  DECCIN YE MC – Kasni radovi

  DECCIN YE MC – Kasni radovi

  DECCIN YE MC – Kasni radovi / (Mascom Records) 2014. / CD / rock, pop – SERBIA

  Deccin Ye Mc je realtivno noviji bend koji deluje u i iz Novog Sada, a čine ga muzičari koji su dugi niz godina prisutni na gradskoj i ne samo lokalnoj sceni. Okosnicu čini dvojac – Goran Kovačević koji je pevač i gitarista, kao i basista Miroslav Maletić – Kića, poznat kao dugogodišnji član Amajlije. Njih dvojica su najzaslužniji za autorski deo, a nezaobilaznu ulogu ima i bubnjar Ivan Fece – Firči, kojeg ne treba posebno predstavljati. Pored sviranja u grupi, on je aranžer, a u njegovom studiju “Think tank” snimljen je materijal koji se našao na izdanju. U grupi ima još poznatih faca, pre svih tu je Lee-Man, koji na koncertima ima ulogu basiste, a u postavi su još gitarista Stevan Sibinčić i usno harmonikaš Vladimir Srdić.

  Deccin-Ye-Mc-CDDeccin Ye Mc su se predstavili sa 8 numera koje karakterišu lascivni i humorom obojeni tekstovi, dok je u stilskoj varijanti njihov koncept najbliži nekom poimanju rocka i popa kroz kojeg se provlače razni drugi, najviše groovy i funk elementi, sa istaknutim vokalno-verbalnim prefiksom.

  Novosadski veterani su tako pronašli svojevrstan model kroz kojeg će se, koliko je to moguće, dobro zabaviti, a uz put i “distribuirati” svoje autorske ideje. Materijal im jeste slušljiv, sami songovi variraju od onih uspešnijih do onih manje ubedljivih, ali muzika im je pamtljiva i lako ulazi u uho. Kolika je sama ozbiljnost aktera u igri pokazaće dani pred nama, a bend za sada marljivo koncertno promoviše CD materijal…

  www.facebook.com/pages/Deccin-Ye-Mc/533602046686341

  YouTube – Deccin Ye Mc – Ja sam šnajder

  Želite recenziju? Oficijalna, demo, promo, live… (CD, DVD, LP, audio cassette…) izdanja (isključivo fizičke kopije – download izdanja ne recenziram), pošaljite na:
  Branimir Bane Lokner
  Bežanijska 33, 11080 Zemun, Srbija