• Radio show

  MŠ Pučišća, Brač

  Davor Matošević - MySpace

  Kontakt

 • Davor Matošević - YouTube

  ex-YU-singles

  Mixcloud - Radio shows

  Reklamno mjesto 8

  Reklamno mjesto 9

 • Vijesti »

  DAVOR MATOŠEVIĆ – Žetva (album) + Puštam srce da diše (video)

  DAVOR MATOŠEVIĆ – Žetva (album) + Puštam srce da diše (video)

  DAVOR MATOŠEVIĆ – Žetva (album) + Puštam srce da diše (video)

  Davor Matošević predstavlja svoj prvi album, “Žetva” (SIPA Music, 2019), kao i video zapis pjesme “Puštam srce da diše”.

  Davor Matošević, kantautor iz Tuzle, izdao je za SIPA Music, Zagreb, album prvijenac pod nazivom “Žetva“. Za razliku od pjesama sa njegovog prvog EP izdanja, “Always be good to your enemies” (Croatia Records, 2010), gdje pjeva na engleskom jeziku i gdje je sva muzička pratnja svedena na gitaru, na albumu “Žetva” (SIPA Music, 2019)”, Davor ide nekoliko koraka dalje – pjeva autorske pjesme na materinjem jeziku i prati se sa nekoliko instrumenata. Davorove pjesme pune su neočekivanih slika koje se smjenjuju kao uzbudljive scene sa filmskog platna.

  Cijeli materijal, Davor je snimio u vlastitoj produkciji, u svom kućnom studiju. Sam je odsvirao sve instrumente i otpjevao vokale. Prateće vokale u nekim pjesmama pjeva Nela Atlić, koja se odlično uklopila u senzibilitet Davorovih pjesama. Davor je napravio i konačan miks. Za mastering albuma odgovoran je Elvis Garagić, multi-platinum nagrađeni ton majstor, koji je sve to “zaokružio” u svom “SoundStruck” studiju u Dubaiju, UAE.

  Video spot za naslovnu pjesmu, “Puštam srce da diše“, prikazanu kroz magični Mostar i Stari grad u Srebreniku, Davor objavljuje nedugo nakon objavljivanja albuma “Žetva“. Nedavno je objavio i video zapis za pjesmu “Zastave“, inspiriranu ideologijom 80-tih godina gdje na dječije sjetan i iskren način opisuje jedno davno prohujalo vrijeme. Uskoro slijedi objava video spota za još jednu pjesmu sa albuma “Žetva” – za pjesmu “Postoji neko“.

  Davor Matošević – “Žetva” – 1. Puštam srce da diše ; 2. Pešavar ; 3. Daj da daš ; 4. Postoji neko ; 5. Opet ; 6. Prvi je posljednji ; 7. Zajedno ; 8. Kad ne možeš kroz poplave ; 9. Žetva ; 10. Zastave

  Album “Žetva” možete poslušati na online digital servisu – Deezer: https://bit.ly/2ZDRydd

  Cover: Valeriane LeBlond, umjetnica iz Francuske, koja živi u Walesu, UK.

  https://davormatosevic.wixsite.com/davor-matosevic / https://www.facebook.com/davormatosevic / https://www.facebook.com/pg/sipamusic /

  YT – Davor Matošević – Puštam srce da diše

  YT – Davor Matošević – Zastave