• Radio show

  MŠ Pučišća, Brač

  Davor Matošević - MySpace

  Kontakt

 • Davor Matošević - YouTube

  ex-YU-singles

  Mixcloud - Radio shows

  Reklamno mjesto 8

  Reklamno mjesto 9

 • Vijesti »

  BRANKO RADAKOVIĆ – Deo sistema (video)

  BRANKO RADAKOVIĆ – Deo sistema (video)

  BRANKO RADAKOVIĆ – Deo sistema (video)

  Multimedijalni umjetnik, Branko Radaković, i pored velikih obaveza oko promocije svog novog popularnog dokumentarca, LIMUNOVO DRVO, uspio je da se posveti i svojim novim pjesmama. Nakon rada sa mnogim grupama, odlučio se da napravi još jedan radikalan rez i realizuje autorski solo album. Do prije par godina njegov najvažniji bend i matični muzički projekat bio je ARGUS, a skoro je pala odluka da svoju narednu muzičku avanturu nazove svojim punim imenom i prezimenom.

  14. i 15. novembra 2015. godine snimio je dvije svoje nove pjesme – “Deo sistema” i “Ponovo tu”. To je, po starom dobrom receptu, pravi singl koji najavljuje njegov album koji bi trebao da se realizuje do kraja 2016. godine. Prve dvije pjesme snimljene su u studiju “Paradox” u Smederevu. Branko je otpjevao obje i kompletan je autor i tekstova i muzike. Planira i da album bude u cijelosti sastavljen isključivo od njegovih numera, pošto mu kreativnost i inspiracija ne manjkaju.

  Inače, pjesma “Deo sistema” premijerno je emitovana u petak 27. novembra 2015. / subota 28. novembra 2015. godine, na Radio Beogradu 1, u emisiji “Druga strana računara”, u kojoj je Radaković tada i gostovao.

  YouTube – Branko Radaković – Deo sistema (Paradox studio, 2015)