• Radio show

  MŠ Pučišća, Brač

  Davor Matošević - MySpace

  Kontakt

 • Davor Matošević - YouTube

  ex-YU-singles

  Mixcloud - Radio shows

  Reklamno mjesto 8

  Reklamno mjesto 9

 • Vijesti »

  BOJAN MIKULIĆ MIKULA – Predstavljanje

  BOJAN MIKULIĆ MIKULA – Predstavljanje

  BOJAN MIKULIĆ MIKULA – Predstavljanje

  Sve je počelo ovako: “Jedan moj dobar drug, Bojan Mikulić Mikula, iz okoline Banjaluke, kantautor, uglavnom, satirične sadržine. Jako je interesantan. Održao je dosta uspešan koncert u Banja Luci. Ima jako puno pesama i dobitnik je nagrade Oskar popularnosti“, pisao mi je Nikola Stakić, član Dua Skica.

  Bojan Mikulić Mikula rođen je u Banja Luci 1973. godine, a odrastao je u selu Nožičko, kod Srpca. Živio je u Minhenu, te studirao na Odsjeku za njemački jezik i književnost u Banja Luci. Danas živi i radi u Beogradu. Njegove pjesme dostizale su i dostižu milionske preglede na YouTubeu, a prvi album, “Sloboda i druge bajke” (Power Music, Beograd), objavio je 2015. godine.

  U Nožičkom sam dao časnu pionirsku riječ da ću marljivo učiti i raditi. Završio sam osmogodišnju školu, pa sam se onda otisnuo u Srbac gdje sam završio i srednju, zvanje mašinski tehničar. Nakon toga je uslijedila desetogodišnja pauza u obrazovanju, da bih se tako, odmoren od umnog rada, upisao na Filozofski fakultet u Banjaluci, Odsjek germanistika, dogurao do apsolventa, pa se ponovo bacio na konkretne stvari u cilju oporavka intelektualnim radom uništenog budžeta. Sad živim i radim u Beogradu. Status: zadovoljan“, istakao je Mikula u intervjuu za “Nezavisne“.

  https://www.facebook.com/bojan.mikulic.33

  YT – Mikula feat. Duo Skica – Neka bude po tvom

  YT – Mikula – Ako Boga znate

  YT – Mikula – Ljubičica