• Radio show

    MŠ Pučišća, Brač

    Davor Matošević - MySpace

    Kontakt

  • Davor Matošević - YouTube

    ex-YU-singles

    Mixcloud - Radio shows

    Reklamno mjesto 8

    Reklamno mjesto 9

  • Vijesti »

    PPG – Marina

    PPG – Marina

    PPG – Marina

    Mladi nikšićki crossover bend, PPG (Pojedine ptice grabljivice), objavio je novu pjesmu, “Marina”, koja se može poslušati na YouTube servisu. Ovo je drugi singl Nikšićana nakon prošlogodšnje, “Urbane sredine”, koja je ekranizovana, a kao i prethodni, i ovaj je snimljen u studiju “Ultrazvuk”, pod producentskom palicom Bojana Bojanića.

    PPG - logo

    PPG – logo

    Nova numera PPG-a posvećena je najpopularnijem tekstopiscu na ovim prostorima – Marini Tucaković. “Singl govori o našem divljenju jednoj velikoj estradnoj zvijezdi. Najbržoj pjesnikinji svijeta, osobi koja umije da ispriča istu priču na hiljadu načina. Hvalospjev Marini Tucaković čije tekstove halapljivo guta milionski auditorijum. Pjesma ukazuje na veliku ljubav prema njoj, iako ona odbija da udovolji željama našeg tekstopisca i pjevača Miodraga Radovića“, ispričao je bubnjar Vuk Kasalica.

    On je istakao da je ova pjesma dosta drugačija od prošlog singla PPG-a, tako da se i dalje u budućnosti od Nikšićana može očekivati tematski raznolike numere. Na “Marini” je svoj doprinos dao i specijalni gost, trubač Stefan Šljukić.

    Trenutno smo usporili sa svirkama, ali je u toku priprema za naš album prvijenac“, kazao je Vuk Kasalica (bubnjar), uz kojeg PPG čine i Nikola Backović (bass), Andrej Vukalović (gitara) i Miodrag Radović (vokal).

    (Autor priloga – Stefan Strugar, Podgorica, Crna Gora)

    YouTube – PPG – Marina