• Radio show

  MŠ Pučišća, Brač

  Davor Matošević - MySpace

  Kontakt

 • Davor Matošević - YouTube

  ex-YU-singles

  Mixcloud - Radio shows

  Reklamno mjesto 8

  Reklamno mjesto 9

 • Vijesti »

  49. GITARIJADA U ZAJEČARU – Nove informacije

  49. GITARIJADA U ZAJEČARU – Nove informacije

  49. GITARIJADA U ZAJEČARU – Nove informacije

  Gibonni na 49. Gitarijadi u Zaječaru. Bivši vokal kultnih bendova – Osmi putnik i Divlje jagode – Zlatan Stipišić Gibonni, nastupiće na ovogodišnjoj, 49. Gitarijadi u Zaječaru, koja će biti održana od 29. jula 2015. godine do 1. avgusta 2015. godine. Gibonni je poznati hrvatski kantautor iz Splita, čije pjesme predstavljaju svojevrsni spoj rocka, savremenog popa i dalmatinskog zvuka. Podsjetimo, osim Džibonija, na 49. Gitarijadi i 19. Moto skupu nastupiće i Therapy?, Dubioza kolektiv, Kerber, Galija, ali i još nekoliko stranih i domaćih bendova. Prema riječima ljudi iz Organizacionog odbora 49. Gitarijade, koja je danas imala i svoj prvi sastanak, programski, ovogodišnja Gitarijada biti će najjača do sada.

  Da bi obezbijedili dovoljan budžet za ozbiljnije headlinere, čija će imena uskoro biti poznata i obradovati brojne ljubitelje rock and rolla, Organizacioni odbor je donio odluku da Gitarijada ponovo uvede prodaju karata za ovogodišnji spektakl. Ulaznice će se prodavati po simboličnoj cijeni, u odnosu na cijene ulaznica ostalih festivala. Komplet karata za tri festivalske večeri koštaće samo 1500 dinara, dok će pojedinačne karte biti po 1000 dinara. Karta će biti i vaučer, ali će se tek na nekom od narednih sastanaka tačno znati da li će uz kartu ići i besplatno piće, ili majca sa grbom Gitarijade ili nešto treće. Ulaznica će se naplaćivati samo na Rock stage, dok će pristup svim ostalim stejdževima Gitarijade i pratećim programima, biti besplatan, kao i do sada.

  Organizacioni odbor Gitarijade, takođe je donio odluku da jedna ulica u Zaječaru ponese ime dugogodišnjeg producenta i prvog čoveka Gitarijade, pokojnog Koste Čauša, čije ime već nosi memorijalno priznanje koje ovaj festival dodeljuje.

  Revijalni program 48. Gitarijade Zaječar – Riblja čorba (Bora Čorba). Foto: Dragutin Matošević