• Radio show

  MŠ Pučišća, Brač

  Davor Matošević - MySpace

  Kontakt

 • Davor Matošević - YouTube

  ex-YU-singles

  Mixcloud - Radio shows

  Reklamno mjesto 8

  Reklamno mjesto 9

 • Vijesti »

  CMC SLAVONIJA FEST (CMC200) – Slavonski Brod (30. i 31. avgust 2019.)

  CMC SLAVONIJA FEST (CMC200) – Slavonski Brod (30. i 31. avgust 2019.)

  CMC SLAVONIJA FEST (CMC200) – Slavonski Brod (30. i 31. avgust 2019. – Najava)

  CMC televizija uz potporu Grada Slavonskog Broda i Turističke zajednice grada organizira 4. CMC 200 Slavonija fest koji će se održati u tvrđavi Brod 30. i 31. kolovoza 2019. godineH. Headlineri festivala biti Prljavo kazalište i Mile Kekin.

  U četvrtoj godini slavonskog izdanja CMC festivala, Slavonski Brod će ponovno biti središte glazbenih događanja u mjesecu kolovozu. Mile Kekin, vlasnik jednog od najboljih albuma 2018. godine (“Kuća bez krova“), sa svojim bendom nastupit će prvog dana festivala, u petak 30. kolovoza 2019. godine.

  Večer nazvana Rock maraton, prema nekadašnjem ultra popularnom rock maratonu koji se održavao krajem 80-ih i početkom 90-ih godina u Slavonskom Brodu, ugostit će i ovoga puta sjajne bendove. Osim Mile Kekina, na pozornici će nastupiti popularni crnogorski hip-hop duo Who See te neki od najboljih predstavnika novog milenijskog vala bendova – Mnogi drugi, The Karambol, Orvel, BluVinil, Cloud 68 i Dusty Hats.

  Druge večeri, u subotu, 31. kolovoza 2019. godine, tvrđava Brod će biti još užarenija, a brojne posjetitelje CMC 200 Slavonija festa 2019. očekuje još veći glazbeni spektakl. Headliner glavnog festivalskog dana je Prljavo kazalište koje je ove godine za 40. godišnjicu benda objavilo Blu-ray i dvostruko CD izdanje “XL World Tour Finale, stadion Zagreb“, snimku koncerta održanog prošle godine na stadionu u Kranjčevićevoj. Prije nego što proslave 40. rođendan u Areni Zagreb, održat će veliki koncert i u Slavonskom Brodu.

  Prije njih, u revijalnom dijelu, predstavit će se i druga poznata imena regionalne glazbene scene: Davorin i Bogovići, Krle i Inspektori, Helem Nejse, Bang Bang, Flyer, Headoneast, Kiki Lesendrić, Adastra, Ante Cash, Diogen i Komuna. Svi oni bit će objavljeni i na festivalskom CD-u koji će se predstaviti prije održavanja festivala.

  Program festivala predstavljen je na današnjoj press konferenciji koju je vodio popularni TV voditelj Dalibor Petko koji će i ove godine s prekrasnom Edinom Pršić činiti voditeljski par CMC festivala. Na konferenciji su prisustvovali direktor CMC televizije Mario Kovač, direktorica Turističke zajednice grada Slavonskog Broda Biljana Lončarić, organizator Rock maratona Tomislav Goll, te brojni glazbenici koji će nastupiti u Slavonskom Brodu: Mladen Bodalec iz Prljavog kazališta, Mile Kekin, Davorin Bogović, Hrvoje Prskalo i Lara Antić iz Bang Banga, Ante Cash, Petra Kožar iz grupe Flyer te Mirko Burazer iz benda Mnogi drugi.

  Ove godine CMC 200 je žanrovski još bogatiji, pa osim izvođača pop i rock glazbe ugostit će i jake snage nikad bogatije hip-hop scene. Stoga, 30. i 31. kolovoza 2019. godine očekujemo vas u tvrđavi Brod u Slavonskom Brodu na još većem, četvrtom izdanju CMC 200 Slavonija festa.

  30. i 31. kolovoza (avgusta) 2019. godine, CMC Slavonija FestCMC200 i Rock maraton, upisuju Slavonski Brod na kartu nezaobilaznih ljetnih koncertnih destinacija!

  Želja organizatora je da CMC Slavonija FestCMC200 u sljedećih nekoliko godina preraste u festival koji će nadići lokalnu razinu i postati jedno od značajnih koncertnih događanja na kontinentu koje privlači ljubitelje dobre glazbe iz Hrvatske i regije.

  Zahvaljujući ljubaznom pozivu direktora Izdavačke kuće Croatita Records (uključujući i CMC TV kanala), gospodina Želimira Babogredca, bit ću gost tog festivala. Trebam li izrijekom reći sa ćete fotografije, informacije i raport sa ovog festivala imati sa lica mjesta i to iz “prve ruke”.

  Više informacija pronađite na Facebook stranici: CMC 200 Slavonija fest 2019.