• Radio show

  RTV TK

  MŠ Pučišća, Brač

  Davor Matošević - MySpace

  Kontakt

 • Davor Matošević - YouTube

  ex-YU-singles

  Reklamno mjesto 7

  Reklamno mjesto 8

  Reklamno mjesto 9

 • Vijesti »

  CMC SLAVONIJA FEST (CMC200) – Najava – Slavonski Brod (26. i 27. avgust 2019.)

  CMC SLAVONIJA FEST (CMC200) – Najava – Slavonski Brod (26. i 27. avgust 2019.)

  CMC SLAVONIJA FEST (CMC200) – Najava – Slavonski Brod (26. i 27. avgust 2019.)

  U suradnji s Turističkom zajednicom i Gradom Slavonskim Brodom, CMC televizija ove (2019.) godine predstavlja prvi festival ‘na kontinentu’.

  Naslanjajući se na višegodišnju tradiciju i iskustva u organizaciji CMC festivala u Vodicama, CMC TV ove godine u Slavonskom Brodu, u Tvrđavi Brod, predstavlja prvo izdanje CMC Slavonija Fest – CMC200.

  Barokna pogranična tvrđava na rijeci Savi, ujedno i spomenik nulte kategorije, pretvorit će se 26. i 27. kolovoza 2019. godine u veliku koncertnu pozornicu na kojoj će izvođači u revijalnom, festivalskom dijelu, predstaviti nove glazbene uratke. Svoje su nastupe na glavnoj pozornici 27. kolovoza 2019. godine, potvrdili Teška industrija, Adastra, Bang Bang, Buđenje, Emir & Frozen Camels, Saša Lozar, Flyer, Mia, Republika, Regina, En Face, Hard Time, Keops, Filip Dizdar i Judette.

  Naglašeni pop rock izričaj, kao sadašnja i buduća smjernica festivala, dodatno je istaknut izborom koncertnih headlinera festivala, regionalnih atrakcija – beogradskog Van Gogha i legendarnih Majki.

  Kao što i priliči prvom izdanju festivala, osigurana je vrhunska produkcija, od audio opreme, do scenografije, rasvjete i voditelja, a svakako valja spomenuti da će svi izvođači nastupati uživo, što garantira vrhunsku glazbenu koncertnu poslasticu u trajanju od više od 5 sati!

  Jedno od popratnih događanja festivala je i, kako Brođani kažu, “nikad prežaljeni“, Rock maraton. Legendarno glazbeno događanje čiju su pozornicu pohodila najveća imena regionalne scene  koje je svoje prvo izdanje imalo u srpnju, davne 1988. godine, nastavlja svoj put u petak, 26. kolovoza (avgustaq) 2019. godine. Na zasebnoj pozornici postavljenoj u Tvrđavi Brod, nastupit će nova imena brodske i slavonske rock scene uz headlinere čija imena organizatori još drže u tajnosti.

  26. i 27. kolovoza (avgusta) 2019. godine, CMC Slavonija FestCMC200 i Rock maraton, upisuju Slavonski Brod na kartu nezaobilaznih ljetnih koncertnih destinacija!

  Želja organizatora je da CMC Slavonija FestCMC200 u sljedećih nekoliko godina preraste u festival koji će nadići lokalnu razinu i postati jedno od značajnih koncertnih događanja na kontinentu koje privlači ljubitelje dobre glazbe iz Hrvatske i regije.

  Zahvaljujući ljubaznom pozivu direktora Izdavačke kuće Croatita Records (uključujući i CMC TV kanala), gospodina Želimira Babogredca, bit ću gost tog festivala. Trebam li izrijekom reći sa ćete fotografije, informacije i raport sa ovog festivala imati sa lica mjesta i to iz “prve ruke”.

  YT – CMC Festival 200 – 7 emisija (17-08-2019)